פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים וואלה איפה שאני לא רואה שמופיע משהו על צ'אק נוריס אז יורדים עליו בצורה הכי אכזרית שישמכתבות מתמונות וממשחקיםמאיפה כל זה התחיל?לדוגמאhttp://uncyclopedia.org/wiki/Chuck_Norris/Factsאני קורא את זה ופשוט על הריצפה
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים "יורדים עליו באכזריות"? לא נסחפת קצת? :s05:לא רק שהוא מודע לזה, הוא לוקח את זה בהומור:http://www.youtube.com/watch?v=l8k3uGzgZIs
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים יש לך ילדות פגומה לא ראיתה בחיים ווקאר או משהוא בסיגנון יש תמיד Chuck norris שם
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים זה כנראה קשור לזה שהוא כל כך קשוח שמתחת לזקן שלו במקום סנטר ממתין עוד אגרוף אכזרי :-)
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים ש Chuck norris עושה שכיבת שמיכה הוא לא דוחף את עצמו למעלה הוא דוחף את העולם למטה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים חחח תוקעים אותו במלא דברים לא קשורים.. לא מזמן ראיתי ת'סרט דוג'בול, ואז יש הצבעה של שופטים, והשופט האחרון הוא המכריע, ואז רואים שהשופט האחרון הוא צ'ק נוריס... זה קטעים ענקיים
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר חחח זהו שכן ראיתי סרטים וווקר גם אבל גם שוורצנגר ועוד מלא שחקנים הם גם כאלהורק עליו יורדים
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים ישו הלך על המים, צ'אק נוריס שוחה על האדמהבמקור התנ"ך נקרא צ'אק נוריס וחבריםצ'אק נוריס ושני קאובויים עשו תחרות מי יותר חזק.קאובויי ראשון אמר: "אני קשרתי 100 פרות בחבל אחד"קאובויי שני אמר: "זה כלום אני הרגתי 100 גנבים באבן אחת"צ'אק נוריס שתק והמשיך לכרות בולי עץ עם הזין שלו"צ'אק נוריס לא מחכה למוות הוא אורב לוצ'אק נוריס ישן עם כרית מתחת לאקדח
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים ישו הלך על המים, צ'אק נוריס שוחה על האדמהבמקור התנ"ך נקרא צ'אק נוריס וחבריםצ'אק נוריס ושני קאובויים עשו תחרות מי יותר חזק.קאובויי ראשון אמר: "אני קשרתי 100 פרות בחבל אחד"קאובויי שני אמר: "זה כלום אני הרגתי 100 גנבים באבן אחת"צ'אק נוריס שתק והמשיך לכרות בולי עץ עם הזין שלו"צ'אק נוריס לא מחכה למוות הוא אורב לוצ'אק נוריס ישן עם כרית מתחת לאקדחצ'אק נוריס לא ישן. הוא מחכה.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים Chuck Norris puts the "laughter" in manslaughterChuck Norris puts the "fun" in funeral
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.