פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר כן אבל מה לשים בשורה הראשונה?לכתוב רקOwned ByiDoronולסגור ענין?זה די מבאסאפשר גם לרשוםEvil InsideInsane InsideiPoodiShit/\ חה, יש לי חולצה כזאת
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים תחרות את זהthe name is i .. ipodזה בסיגנון גימס בונד אם כבר אז זה אמור להיותthe name is podipod
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים let the bodies hit the floorסתם תחרות ציור של ציצים עם ניטים.... או ניטים בלי ציצים או ציצים בלי ניטים (זה במקרה ואתה מזמין את החריטה) וראיתי בחור שיש לו על האייפוד יענו שריטה כזאת שחרטו לו יצא אחלה
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים let the bodies hit the floor סתם תחרות ציור של ציצים עם ניטים.... או ניטים בלי ציצים או ציצים בלי ניטים (זה במקרה ואתה מזמין את החריטה) וראיתי בחור שיש לו על האייפוד יענו שריטה כזאת שחרטו לו יצא אחלה DUDE .... W...W....W... WTF?!?!
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים "If There Was A Single Day I Could Live,A Single Breath I Could Take,I'd Trade All The Others Away. "מה רע בLamb Of God ??
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים חשבת על האפשרות של לא לחרוט?יום אחד אתה תגיע למסקנה שזה סתם מכוער ולא תהיה מרוצה.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר לא... אני רוצה לחרוט משהו, זה נחמד מאוד.ושאתם אומרים "יום אחד"זה כולה אייפוד, נגן מוסיקה.אני לא הולך לקעקע את זה על הגוףועוד לא החלטתי!אפשר 2 שורות, עד 29 תווים בכל שורה.אני אישית מעדיף משהו קצר וקולע, שמתקשר למוסיקה, ולמטאל
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים And then you dreamOf a world with only windowsזה לא אני רשמתי בחתימה...אבל לדעתי תעשה משהו כזה:Owned ByiDoronכמובן שלא אני הצעתי את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.