עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים ולתלת מימד בתקציב עד 7000.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח

2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם (לא קריטי), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק).

3. גודל המסך? 15.4

4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו.

5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +.

6. יציאות מיוחדות? HD

7. בלוטות? עדיף. לא קריטי.

8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה. עדיף יותר.

9. צורב כןDVD?

6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3.

7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ?

זה עיניין קצת בעייתי. יש לי דרישות גבוהות מהמפרט. אולי אפילו גבוהות מידי. אני רוצה מעבד penryn של אינטל (t8xxx או t9xxx או p8xxx או p9xxx) וכרטיס מסך חזק. לפי הסקירה בסטיקי כרטיס של ati מסדרת radeon mobility hd 36xx ומעלה זה מה שהייתי רוצה. כרטיס של nvidia 8700gt ומעלה או שווה ערך זה גם אופציה אבל אני מעדיף את הATI. חיפשתי מחשבים כאלה בכל מיני מותגים ולא מצאתי משהו שהייתי מרוצה ממנו. לפחות לא של מותג שיש לו שירות טוב בארץ ושנחשב אמין במיוחד. מצאתי מחשב של toshiba שעונה על הדרישות אבל קראתי שחברת "מפעיל" לא ממש משתפת פעולה במימוש האחריות. כמו כן, הבנתי שmsi זה גם חברה בעייתית מבחינת מימוש האחריות בארץ. וכך גם LG.

אז יש שלושה דברים שאני צריך מהמותג: אמינות, שירות נוח בארץ ושיספק מחשב שיתאים לדרישות שלי.

יש מחשב של ג'גהבייט שממש אהבתי אבל הוא טרם יצא לשוק W576V: http://www.giga-byte.com/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838. וומה שקראתי ג'יגהבייט הם חברה דיי אמינה. מישהו יודע מתי המחשב יוצא לשוק בארץ? ומה יהיה המחיר שלו?

בקיצור, אני צריך הצעות למחשב שיתאים לדרישות שלי ומידע על מותגים. מי נותן האחריות של LG, HP, MSI, ACER, ג'יגהבייט? ומה איכות השירות שלהם?

פורסם
  • מחבר

המחשב הזה נראה מצוין ואכן עונה על הדרישות שלי. חבל רק שיש לו רק שנה אחת אחריות ומסך 14.1. אני צריך לראות אותו לפני שאני פוסל אותו על מסך קטן מידי. יש לי מה להיות מודאג מהאחריות? או שASUS מספיק אמינים?

מצאתי דגמים נוספים של ASUS מסדרת M שמצאו חן בעיני. הכי אהבתי את הM50SA שבא עם כרטיס מסך של ATI. לא מצאתי אותו בזאפ. יש חנויות גדולות שמוכרות ניידים של ASUS שאפשר לבוא, לראות ולקנות?

מצאתי גם דגם של LG: S510. גם לא מצאתי אותו בזאפ. האם LG הם חברה טובה בניידים? ואיך השירות שלהם בארץ?

איפה אפשר למצוא ניידים למכירה שלא מצאתי בזאפ?

פורסם

אסוס בייבוא רשמי עד כמה שזכור לי נותנים שנתיים אחריות.

http://www.qsys.co.il/pl_product~F8VA-B1~2~6.htm

לדעתי מסך גדול מ-14.1" פוגע משמעותית בניידות של המחשב.

בטעות קישרתי לייבוא העקיף. ה-M50SA עד כמה שראיתי הרבה יותר יקר ולא נכנס לתקציב.

לא יצא לי לעבוד הרבה עם ניידים של LG, אולם שניים שראיתי לזמן קצר לא הרשימו אותי במיוחד מבחינת איכות בנייה ואיכות התצוגה.

נותן האחריות ל-LG הוא ח.י., לא ידועות לי בעיות מיוחדות איתי.

פורסם
  • מחבר

למה הדגם הזה: http://www.qsys.co.il/pl_product~f8va~2~6.htm יותר זול? זה נראה לי אותו מפרט.

יש עוד דגמים שמתאימים לדרישות שלי?

איזה עוד חנויות יש שמוכרות ASUS מהסדרה הזאת? אשמח לקבל קישורים לאתרים.

יש משהו במרכז שאפשר לבוא ולראות את המחשב לפני הקניה?

ניידות זה לא עד כדי כך קריטי בשבילי מכיוון שהוא כולה יעבור ממעונות, לסיפריה, לרכבת, לבית. אם יש דגם שמתאים ועם מסך 15.4 אשמח לראות.

למרות שחקרתי את נושא הניידים לעומק והצלחתי להחליט מה אני רוצה נתקלתי בקשיים למצוא מחשב שיענה על הדרישות שלי. תודה רבה לך על העזרה!!! :)

פורסם

הם באמת נראים זהים. לא יודע למה המחיר שונה, אולי טעות. אפשר להירם טלפון ולשאול.

מלבד Buy4less שמייבאים ביבוא אפור, והחנות הזו לא ראיתי את הדגם הזה בחנויות אחרות. אתה יכול להרים טלפון ליבואן של אסוס ולשאול.

לא מצאתי לך מחשב אחר בתקציב שלך שלא יכלול פשרות הרבה יותר כואבות בדרישות שלך.

אחת הסיבות היא שפלטפורמת המונטבינה היא חדשה לגמרי, ורק בחודש האחרון מתחילים לצאת ניידים תומכים.

אם יש לך סבלנות לחכות עוד כחודשיים, יכול להיות שתמצא עוד כמה דגמים שעומדים בדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

היבואן של ASUS זה רונלייט?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי המחשב הזה? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22906390

אבל אני מפחד לקנות טושיבה. שמעתי מספר סיפורים על מחשבים שהיו בעייתיים וחברת "מפעיל" לא נתנו שירות טוב במימוש האחריות.

אני רציתי כרטיס radeon mobility 36xx ומעלה כי לפי השוואה יבשה של נתונים יש להם יותר pipelines מהכרטיסים המקבילים של nvidia (בסדרות 128 ו-256 bit). האם עשיתי בחירה נכונה? האם הכרטיסים של ATI יותר חזקים מהכרטיסים המקבילים של nvidia?

שאלה נוספת, ממי משתלם יותר לקנות מחשב מהיבואן או מחנות שהיא משווק מורשה?

בשורה התחתונה, נראה לי שאני יחכה חודש (כי עוד חודשיים אני כבר אצטרך אותו) ויבדוק אם השתנה משהו בשוק.

אם יש למישהו עוד הצאות, הן יתקבלו בברכה.

פורסם

באמת, מה קשור עכשיו Alienware?

הם בקושי נמכרים בארץ, וגם אלה שנמכרים עולים פי שלוש מהתקציב המבוקש.

פותח השרשור:

אם אתה מתכוון לקנות עוד חודש, באמת שאין טעם לבדוק את השוק עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים