עבור לתוכן

מחשב לגיימינג קל עד בינוני בצבא, תקציב של 5K-6K פלוס מינוס

Featured Replies

פורסם

היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...)

ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...).

אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא?

עכשיו, בדקתי כמה מחשבים(אני קצת תקוע עדיין בעידן של Geforce 6XXX מבחינת ההבנה שלי בחומרה... אז לא כל כך יכולתי לברור מה מתאים ומה לא), וממה שראיתי שני מחשבים צצו, כל אחד עם החסרונות והיתרונות שלו.

MSI GX600

המחשב של MSI מתאים למה שאני רוצה דיי בדיוק, כרטיס טוב, ייעוד לגיימינג, עיצוב מגניב.

אבל מה? הוא של MSI, כלומר משווק דרך אייבורי, אני לא צריך להרחיב בנושא לדעתי. מה גם שהבנתי שאחריות ושירות לקוחות זה נושא אקסטרה חשוב בניידים בגלל הבלעדיות של החלקים. מה שדיי פוסל את הMSI

Fujitsu-Siemens Amilo xi 2428

Fujitsu-Siemens גם כן נראה כאילו הוא מתאים למה שאני צריך, אבל הכרטיס הגרפי שלו הוא 8600 GS שהבנתי שמבחינת החומרה עצמה יותר דומה ל8400 מאשר ל8600 GT, ובעצם משאיר אותי נכה מבחינה גרפית...

עריכה: בדקתי עכשיו את המפרט בנועה, ושם רשום 8600GT, מעניין כי פה רשום אחרת

מבחינת משקל וכדומה, אין הרבה יותר מדי העדפות, רק שלא יהיה יותר מדי כבד(אני גם ככה סוחב נשק של 5 קילו הביתה...)

מה גם שאני אשמח אם הכונן יהיה יותר לכיוון ה250GB כי יש לי 450GB על המחשב ואני כבר מרגיש חנוק...

ואחרון חביב, השלמת אחריות ל3 שנים היא חלק מהתקציב.

אני מבקש כאן עזרה כי אין לי כל כך זמן בבית לבדוק ולברר, אני אפילו לא יכול להרשות לעצמי ללכת לחנויות כי כשאני בבית הן סגורות >_>

אני מקווה שאני אוכל לקבל תשובה עוד היום, כי הפעם הבאה שאני יכול לבדוק את האתר היא שישי הבא ^_^

תודה רבה מראש!

יאיר.

פורסם

עריכה: בדקתי עכשיו את המפרט בנועה, ושם רשום 8600GT, מעניין כי פה רשום אחרת

לדעתי זו טעות של נועה מחשבים, בדר"כ מדובר ב-8600m GS במחשב הזה.

אין הרבה מחשבים ניידים בתקציב שלך עם כרטיסי מסך ברמה כזו, לדעתי ללא שום ספק ה-Toshiba A200 עם ה-HD2600 יתן לך את התמורה הכי טובה מבחינת גיימינג. האחריות הסטנדרטית של טושיבה היא לשנתיים. כך אתה נמנע גם מאייבורי וגם מכרטיסי המסך הנגועים בבעיות של סדרה 8 של Nvidia. בוודאי תרצה להוסיף זכרון אבל זה עדיין במסגרת התקציב.

בתקציב שלך אפשר לקבל עם הספסיפיקציות הבאות

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687249

או, אם אתה רוצה לחסוך אפשר גם עם ספסיפיקציות יותר נמוכות:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688391

בגרסה עם ה-T5550 הדיסק הקשיח הוא במהירות 5400rpm. בגרסה עם ה-T7500 מצויין כי מדובר במהירות של 4200rpm. לי זה נשמע מוזר וכמה אנשים בפורום דיווחו על טעויות בנושא במחשבי טושיבה, אז אני ממליצה שתברר את זה וכמובן שמומלץ להמנע מ-4200rpm.

פורסם

לא חבל על הכסף? קנה PS2 יד שנייה ב-500 ש"ח או XBOX 360 אם אתה ממש רוצה להתפרע. גם יותר זול ויריץ משחקים הרבה יותר טוב.

פורסם

להיסחב עם PS2 לא נראה לי תענוג כזה גדול

פורסם

סודוקו הכי זול ::)

פורסם
  • מחבר

לא חבל על הכסף? קנה PS2 יד שנייה ב-500 ש"ח או XBOX 360 אם אתה ממש רוצה להתפרע. גם יותר זול ויריץ משחקים הרבה יותר טוב.

הייתי עושה את זה, אבל הקטע הוא שאני רוצה גם פונקציות של מחשב...

פורסם

כמו מה? סרטים? קנה DVD ב-300 ש"ח. אינטרנט? דרך מה תגלוש? מכשיר סלולרי? יקר ולא משתלם. משחקים? בסדר, אבל PS יעשה את העובדה יותר טוב ובנוסף תוכל לשחק עם חברים.

בתור אחד שהיה לו בחדר בצבא כל דבר שאתה רק יכול לחשוב (מחשב נייד, נייח, PS2, טלוויזיה, DVD, מערכת סטריאו, Nintendo DS, נגן MP3 של COWON) חבל להשקיע כסף במחשב נייד. בהתחלה תתלהב, אבל אחר כך בקושי תשחק. סתם, הלכו 6,000 ש"ח. אם אתה חושב שמחשב נייד יכול לשמש תחליף למחשב גיימרים אתה טועה. אני הייתי בחדר עם פריק מחשבים אחד, שרכש מחשב נייד ב-10,000. מחשב פגז לאותה תקופה, עם Geforce 6800 ומה שאתה רק רוצה. המחשב שלו בקושי הצליח להריץ את Oblivion על 800X600 וכל הגדרות על מינימום. גם במחשב שאתה רוצה לקנות 8600 זה לא 8600 במחשב נייח. מדובר בגרסה מסורסת לחלוטין במטרה להקטין את צריכת החשמל ככל הניתן. סמוך עלי בקטע הזה בסוף תיתקע עם נגן סרטים ב-6,000 ש"ח.

אל תשכח גם בעיות אבטחה. שמועה שיש ברשותך מחשב נייד תתפשט בבסיס כמו אש בשדה קוצים. יפתחו על הצעצוע שלך עיניים ברמה שאתה לא מתאר אפילו. אתה תפחד להשאיר את המחשב בחדר לעשר דקות. מניסיון. הכי טוב, הכי זול והכי פרקטי זה לרכוש PS2 יד שנייה וטלוויזיה אם אין בחדר. טלוויזיה לא ידפקו ו-PS2 צעצוע עממי, שיש כמעט לכל ערס בבית. לא תמשוך יותר מידי תשומת לב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים