עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-600 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום שלום,

מסיבות כאלו ואחרות נפל לחיקי סכום של כ-600 דולר לצורך רכישת מצלמה דיגיטלית חדשה. מכיוון שמדובר בכסף מביטוח, אני חייב לבזבז את כולו על מצלמה דיגיטלית, כי כל שקל שאני לא אוציא עליה מתוך הסכום הזה, זה שקל שהולך לאיבוד, וחבל :)

מסקירה קצרה של השוק בארץ ובמדינה שאני נמצא בה כרגע (תאילנד) אני מבין שכל המצלמות בטווח המחיר הזה הן למעשה מעין entry level DSLR. שני דגמים שהספקתי לראות בינתיים הם ה-1000D של קאנון וה-510 של אולימפוס שמתאימות לתקציב שלי ומגיעות עם קיט בסיסי.

בהתחשב בכך שאני די חובבן בתחום הזה (ואם הייתה לי ברירה גם לא הייתי קונה DSLR, אבל נו, החיים קשים :smile1:), האם זה משנה איזו מבין שתי המצלמות הנ"ל אני אקנה? האם יש למישהו המלצות למצלמות אחרות בתקציב המדובר?

נ.ב. שימו לב שמכיוון שאני מתכנן לקנות את המצלמה בחו"ל, דברים כמו מע"מ לא תקפים לגבי, לכן התקציב הוא בדולרים.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

לחלוטין פנטקס K200. מצלמה מצויינת ואני מרוצה מכל שניה שבחרתי אותה.

פורסם

מסקירה קצרה של השוק בארץ ובמדינה שאני נמצא בה כרגע (תאילנד) אני מבין שכל המצלמות בטווח המחיר הזה הן למעשה מעין entry level DSLR. שני דגמים שהספקתי לראות בינתיים הם ה-1000D של קאנון וה-510 של אולימפוס שמתאימות לתקציב שלי ומגיעות עם קיט בסיסי.

עם אילו עדשות הן מגיעות? מה המחירים בתאילנד לקיטים של פנטקס K200D + עדשת 18-55, אולימפוס E520 + עדשת 14-42, וקנון 450D + עדשת 18-55 IS?

פורסם
  • מחבר

האולימפוס מגיעה עם עדשת 14-42 ועולה 600 וקצת דולר. את הפנטקס לא ראיתי עדיין אבל הקנון 450D יחסית יקרה אם אני זוכר נכון (לא בטוח, אני תכף אלך לוודא).

בכל מקרה אני מבין שרק לפנטקס ולאולימפוס יש מייצב תמונה מובנה, שזה משהו שדווקא חשוב לי במצלמה. האם יש סיבה טובה ללכת דווקא על מצלמה של קאנון?

פורסם

ל-450D יש תצוגה חיה שלא קיימת ב-K200D, ועוד מספר יתרונות פחות משמעותיים (חיפוש בפורום יעזור). ל-E520 גם כן יש תצוגה חיה, ומייצב מובנה שלא קיים בקנון. לפנטקס יש מערכת פוקוס טובה יותר (במיוחד בהשוואה לאולימפוס), איטומי אבק ולחות ועינית גדולה יותר מהאולימפוס. אם התצוגה החיה לא קריטית לך, הפנטקס עדיפה. אם היא כן ואתה רוצה מייצב, לך על האולימפוס (אבל על ה-E520, לא על ה-E510).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות, קניתי את ה-K200 עם העדשת קיט ועדשת 70-300 של סיגמה, וכל זה עלה 3,300 ש"ח :)

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים