עבור לתוכן

מעוניין לקנות מצלמה לדרום אמריקה

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם,

אז ככה אני בחור שמורגל לצלם עם D2 MARK של CANNON, בעיקר צילמתי משחקי כדור סל...

בכל אופן אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה, חשבתי לקחת SLR נחמדה, משהו בסגנון 450D אבל הבנתי שזה לא מומלץ, ושעדיף מצלמה קומפקטית איכותית,

לכן אני מעדיף מצלמה לצילום נוף בעיקר עם זמני תגובה מהירים למקרה שאני ארצה לצלם קצת תרבות בערים, כמו כן שתשקל כמה שפחות ותעבוד על בטריות AA או ליטיום שמחזיקות לזמן ממושך, כמו כן דבר שממש חשוב לי זה צילומים טובים בתנאי תאורה לא אופטימאלים, שקיעות וכו'.

התקציב שלי הוא עד ה-2000 ש"ח, אבל בשביל סכום כזה אני באמת מצפה למצלמה שתתן לי תמונות חדות ומלאות צבע.

יש לכם רעיונות ?![br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 23:46:40

האמת שהתחלתי לעשות עכשיו גם קצת סקר שווקים באתרים השונים, מה אתם אומרים על Nikon Coolpix P6000 ?

אני יודע שזה טיפה יותר יקר מ2000 ש"ח אבל האם לדעתם היא שווה את זה?

פורסם

אז ככה אני בחור שמורגל לצלם עם D2 MARK של CANNON, בעיקר צילמתי משחקי כדור סל...

איזו מצלמה? ???

התקציב שלי הוא עד ה-2000 ש"ח, אבל בשביל סכום כזה אני באמת מצפה למצלמה שתתן לי תמונות חדות ומלאות צבע.

חסר מידע כדי לתת המלצה רצינית. אם אתה רוצה המלצה לדגמים ספציפיים שיתאימו לצרכים שלך, קרא את השאלות שבדף הבא וענה על כמה שיותר מהן:

http://boren.sent.com/photography/digicam-questionnaire.html

פורסם
  • מחבר

אוקי ירדתי מרעיון קניית מצלמת SLR או דמוי SLR בגלל שאני לא רוצה מצלמה גדולה, לכן צמצמתי את האופציות לרשימה הבאה:

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sd950is%2Cnikon_cps700%2Cpanasonic_dmctz5%2Coly_stylus1200%2Coly_stylus1050&show=all

אני לא מבין את כל הנתונים שם, והייתי שמח אם מישהו בפורום יוכל להמליץ לי על מצלמת הטיולים העדיפה.

תודה מראש

פורסם

אתה לא באמת מצפה ממצלמה קומפקטית עם חיישן בגודל ציפורן שתתן לך את אותן תמונות חדות ומלאות חיים של DSLR גדולה? כנ"ל לגבי זמני תגובה ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים, מצלמות קומפקטיות דורשות הרבה פשרות בתמורה למחיר ולגודל הנוחים.

מבין המצלמות שהצגת ברשימה, היחידה שבאמת מתאימה לצילומי נוף וכנראה גם הכי טובה באופן כללי היא ה-TZ5, אתה מוזמן לחפש בפורום ולראות ביקורות רבות עליה. אתה יכול לרכוש לה סוללה נוספת אם אתה חושב ש-300 תמונות בין טעינה לטעינה לא יספיקו לך.

מצלמות נוספות שכדאי לך לשקול הן הריקו R7 או R8 והפוג'י F100fd כאשר זאת האחרונה היא הטובה מכולן בתנאי תאורה לקויים אבל עם העדשה "הקצרה" ביותר.

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fujifilm_F100fd%2Cricoh_caplior7%2Cricoh_r8%2Cpanasonic_dmctz5&show=all

תנסה לתת יותר פרטים על הדרישות שלך בשביל לקבל המלצה מדויקת...

פורסם

לכן אני מעדיף מצלמה לצילום נוף בעיקר עם זמני תגובה מהירים למקרה שאני ארצה לצלם קצת תרבות בערים' date=' כמו כן שתשקל כמה שפחות ותעבוד על בטריות AA או ליטיום שמחזיקות לזמן ממושך, כמו כן דבר שממש חשוב לי זה [b']צילומים טובים בתנאי תאורה לא אופטימאלים, שקיעות וכו'.

מלבד התקציב, המצלמה שתיארת היא הפנסוניק LX3. יש לה עדשה 24 מ"מ אולטרה-רחבה שאידאלית לצילום נופים, וצמצם 2.0 שעוזר מאוד בצילום באור חלש. אם אתה יכול להגדיל את התקציב בכמה מאות שקלים, זאת יכולה להיות המצלמה האידאלית בשבילך. רק קח בחשבון שצד הטלה שלה קצר יחסית - 60 מ"מ (או 85 מ"מ ב-3 מ"פ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים