פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מפרט מחשב : מעבד : יש - אינטל Q9450 BOX RETAIL מסך : יש - פיליפס 20 אינץ פאנל IPS ציוד היקפי - יש מערכת הפעלה - יש ( עוברת מהמחשב הזה , הוא עובר להיות שרת לינוקס ) לוח אם : דרישות :* תמיכה בPCIE 2.0 * יציאת סאונד דיגיטלית קואקס חובה + רצוי אופטית אם הוא יתן להוציא משתיהן בו זמנית * כרטיס קול מובנה טוב ככל האפשר *קירור טוב ! המחשב בחדר חם עובד נונסטופ יהיה נחמד אם: * יציאת FIREWIRE - לא חובה יש לי כרטיס PCI זמין ( חבל על הסלוט) * יציאת ESATA - אני משתמש הרבה בכוננים חיצוניים שלי ושל העבודה אז איסאטא יהיה מהיר ונוח תקציב : גמיש כחלק מהמחשב אבל נראהלי הגיוני בסביבות 550 +/- חשבתי על : ASUS P5Q למינהם צ'יפסטים של P43 / P45 ? זכרונות : דרישות :* 4 גיגה בשני סטיקים מהירות 800 * אחריות לכל החיים ( הדבר היחיד שמימשתי אחריות עליו אי פעם ) יהיה נחמד אם: * מהירות 1066 תקציב : בסביבות ה400 +/- חשבתי על : יש קיט 4 גיגה של ג'ייל ב420 . מארז : דרישות :* מאוורר טוב * גישה נוחה לרכיבים עם הרבה מקום ( לפחות 3 HD ו3 CD ) * פתרונות חכמים (TOOLESS , HD CAGE וכד' ) * אם מברזל אז SECC רצוי 0.7 ומעלה * הגנת EMI טובה יהיה נחמד אם: * יהיה מאלומיניום * יכלול 3 מאווררים - קדמי כניסה , צד כניסה ואחורי יציאה * בלי אורות או לאדים , רצוי בלי דלת קדמית . תקציב : בסביבות ה300 +/- חשבתי על : קולמאסטר 534 , נקסט אלפא / האש ספק : דרישות :* ניצולת 80 + * מאורר טוב ( כאמור קצת חם בחדר ) * יחזיק כ 6 HD + כוננים אופטיים 2 + USB + FW וכד' ( לקחת בחשבון שה6 כוננים יהיו במערך HOTSWAP סקזי מקבל שני חיבורי מולקס מהספק ) בנוסף להם יהיו לפחות עוד SATA אחד מערכת + HD אחד במגירה נישלפת במפרץ 5.25 יהיה נחמד אם: * יהיה מודולרי ושקט אבל לא עקרוני תקציב : בסביבות 300 ? חשבתי על : עוד לא חשבתי על כרטיס מסך : דרישות :*יכולת הוצאת תמונה HDMI בנוסף להוצאת תמונה DVI וכמובן SVGA או קומפוזיט רגיל * כמה שיותר המרת וידאו בחומרה שיעזור למעבד * תקן PCIE 2.0 * אני עובד על מסך פיליפס בריליאנס IPS 200W - 20 אינץ 1680*1050 * לא בטוח שאני סומך על קירור פאסיבי במחשב שעובד כל הזמן מצד שני המאווררים של הכרטיסי מסך תמיד עשו לי בעיות. יהיה נחמד אם: * לא ראיתי מזמן אבל VIVO * זכרון DDR3 ( לא נראה לי שכדאי משהו אחר) תקציב : בסביבות ה550 +/- חשבתי על : 9600GT כלשהו או ATI מקביל כונן קשיח : דרישות :* שום דבר מיוחד יהיה נחמד אם: * יהיה גדול ואמין * באפר 32 מגה * אחריות ככל שיותר תקציב : בסביבות ה300 +/- חשבתי על : סיגייט 500 או סמסונג 640 מטרות המחשב : * עמדת עבודה כללית * וירטואליזציה של מערכות הפעלה ומוצרי רשת שונים ( בוסון וכד' ) * קידוד וידאו ( דרך פיירווייר ומקבצים שונים ) * עריכת וידאו ( AVID , פרמייאר וכד' ) * כשנחה עלי הרוח הרצה של תוכנות כגון פאוור בילדר וסביבות עבודה נוספות * משחקים כמעט שלא * הורדות / אינטרנט / אופיס וכל שאר הדברים הרגילים * עמדת מולטימדיה - המחשב מחובר לשתי מערכות קולנוע ביתי . --- לא מתוכנן כרגע אוברקלוקינג --- תקציב כללי : 2500-3000 בערך ( כאמור לא כולל מעבד ומסך כמו כן אין צורך בציוד היקפי כלשהו או מערכת הפעלה ) --- לא הוכנסו פתרונות קירור כלשהם כרגע אבל זה תלוי בתקציב הכללי אליו אגיע והחומרה שאותה אקנה בסוף --- לא נירשם צורב אבל תלוי במה ישאר בתקציב מקסימום אעביר מהמחשב עליו אני כרגע . -- אני מאזור חיפה אז אשמח לקנות בחנויות מאיזור חיפה/קריות/עמקים עפר.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים לוח אם:Asus P5Qכמות: 1 - מחיר: ₪657מארז:Antec Three Hundred (300) Gaming NO PSכמות: 1 - מחיר: ₪305קירור למארז:Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBAכמות: 1 - מחיר: ₪80ספק כוח:Corsair 550VX 41A @ 12Vכמות: 1 - מחיר: ₪483זיכרון:G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPIכמות: 1 - מחיר: ₪485קשיח למחשב שולחני:Seagate 500GB Sata II 32MBכמות: 1 - מחיר: ₪359כרטיס מסך:Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retailכמות: 1 - מחיר: ₪468כונן אופטי:PIONEER DVR-216BK X18 DUAL LAYER BLACK SATAכמות: 1 - מחיר: ₪163הרכבה:הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקותכמות: 1 - מחיר: ₪5סה"כ: ₪3005המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪2945מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/21xayzwlעריכה:מזל שזה שלח האינטרנט בדיוק נפל!אז הסבר לגבי כל חלק:לוח אם- P5Q- כבקשתך. אני הייתי שם את ה-P5QL-E, אבל אין אותו ב-TMS.מאורר שקט מאוד.זיכרון 4GB 1000MHZ.דיסק קשיח מספיק גדול ואמין. ד"א, אין הבדל בין 16MB באפר לבין 32MB באפר.ספק שיזיק את כל הכוננים שתחבר. אפשר לרדת גם ל-VX450W.כרטיס מסך שיספיק לדרישות שלך.צורב מהיר ואמין.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על המאמץ , באמת . בקשר למפרט : אחלה לוח אם - אבל במחיר של TMS ניתן לקנות גם P45 DS3R עם יותר פיצ'רים או לרדת לDS3L במאה שקל פחות מארז : נחמד אני עדיין מתלבט לגבי נקסט גארדיאן שמצא חן בעיני מה דעתך ? ספק : מעולה אבל יקר ויש לו חברים בדמות טאפוואר 600 והפרו82+ 525W כמו גם הHEC 650 באותו מחיר זכרון : CL4 זה אחלה , מחיר טוב אבל זה לא 1066 אלא 800 ואחריות 3 שנים ? למה ? הארד דיסק - סבאבה כרטיס מסך : באמת אני יכול להסתפק במשהו כזה ? לא כדאי על מחשב כזה משהו קצת יותר חזק ? קשה קשה קשה עפר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.