עבור לתוכן

מחשב נייד תקציב 800-1000 דולר יקנה בארהב

Featured Replies

פורסם

אחי זקוק למחשב נייד ללימודים (עבודה משרדית) ומשחקים קלים.

המחשב יקנה בארהב.

הסוללה צריכה להיות חזקה 3 שעות לפחות, רצוי כמה שיותר.

גודל המסך מינימום 13 אינץ, לא משנה רחב או לא, רצוי לא מבריק אך גם מבריק זה בסדר.

משקל לא מעל 3 קילו רוצוי פחות.

חייב להיות אפשרות הרחבה לאחריות בין לאומית כדי לתקן בארץ במקרה של תקלה

לא להתייחס למכס במחיר.

תודה מראש ערן.

ערכתי את התקציב מחדש לאחר שבדקתי מחירים

פורסם

גודל המסך מינימום 13 אינץ, לא משנה רחב או לא, רצוי לא מבריק אך גם מבריק זה בסדר.

האם ההעדפה היא למסך 13' או למסך גדול מ-13'?

פורסם
  • מחבר

שהמינימום הוא 13 אינצ' עדיף יותר גדול

פורסם

אני אציין את הדגמים להם יש סיכוי טוב להשיג אחריות בינלאומית למיטב ידיעתי אבל בכל מקרה עליך לברר לגבי כל דגם ולפעמים גם לגבי כל קונפיגורציה עם היצרן בארץ ובארה"ב שכן יש שינויים והבדלים גדולים מאד בנושא בין מחשב למחשב. אני ממליצה לקבל כל הבטחה לאחריות בינלאומית בכתב מהחברה בארץ.

Lenovo T400 - האפשרות הטובה ביותר לדעתי, זה מה שהייתי קונה אם הייתי מחפשת מחשב של 14-15' בארה"ב כרגע. איכות בניה טובה, חיי סוללה מדהימים עם מסך LED ומעבד מסדרת P (הרבה יותר מ-3 שעות על סוללה של 6 תאים ואפשר לקנות גם סוללה של 9 תאים שתתן חיי בטריה של בערך 10 שעות!) ומחיר אטרקטיבי. כרטיס מסך שיספיק בהחלט לגיימינג קל. בנושא האחריות - לנובו ישראל בדר"כ נותנת אחריות בינלאומית על דגמים מורכבים מראש מסויימים. מכיוון שמדובר בדגם מאד חדש שעדיין לא קיים בארץ עדיין לא ניתן לומר בבטחון אילו קונפיגורציות יכוסו תחת האחריות הבינלאומית. אם ביכולתכם להמתין מעט אז לדעתי זה כדאי בשביל לראות מה ניתן לקנות.

Dell D630 - איכות בניה טובה, חיי הסוללה יהיו הרבה פחות מרשימים משל ה-T400. נמכר כרגע בהנחות שכן מחליפו כבר יצא. כרטיס המסך קצת יותר חלש אבל עדיין יהיה סביר למשחקים קלים. סה"כ ה-T400 יותר מוצלח לדעתי אבל ה-D630 עשוי לתת אחריות יותר נרחבת ויתכן שיהיה פשוט יותר לקבל אחריות בינלאומית בשבילו בארץ שכן דל הרבה יותר גמישה בעניין ומכבדת אחריות על רוב הדגמים העסקיים. שאל את דל ישראל בדיוק איזו אחריות לרכוש בשביל הדגם הזה (בדרך כלל צריך אחריות בינלאומית מסוג NBD לפחות).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה.

לגבי הT400 סליחה על הבורות אבל נראה לי שזה 4 תאים בסוללה ולא 6 כפי שציינת, אין לי מושג בתחום אני רק קורא מה שכתוב:

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=0A759CA6FAC74C46BC91C724ECD09BA7

"4 cell Li-Ion Battery "

לגבי הזיכרון 1G מספיק? אם אני רוצה 2 ( עוד 1G) כמה זה יעלה? כי זה DDR3 לניידים לא ראיתי כזה...

עריכה: ראיתי שאפשר לשדרג הכל תודה.

שאלה אחרונה כמה ישקול המחשב עם סוללה של 6 תאים +-?

פורסם

בערך 2.4 ק"ג

פורסם

DELL XPS 1330 באתר של DELL - אתה יכול לבנות איזה קונפיגורציה שנראית לך ולהתאים את זה לתקציב שלך. ברגע שסיימת תחפש בגוגל "dell xps coupons" ובתוצאה הראשונה אתה תמצא קופון של 30% הנחה על XPS 1330. אם אתה מעוניין אתה צריך למהר מאוד כי התוקף של הקופון הוא עד ה 5/9/2008. בקשר לאחריות עד כמה שאני יודע דל ישראל מכבדים את האחריות הבינלאומית (אני חי בארה"ב אז לא ביררתי). בקשר למחשב יש לי אותו בערך חודש ולדעתי הוא מצויין כשהיתרון המשמעותי ביותר בעיניי הוא המשקל (פחות משני קילו) והסוללה (6 תאים) שמספיקה לי לכ - 5 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים