עבור לתוכן

אני לא מוצא איפה לקנות Nanotherm! בבקשה עזרה!

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

תשמעו אני טכנאי מחשבים ואני עובד עם הרבה משחות טרמיות.

פעם לזיגזג היה אבל עכשיו גם להם אין

אני בכלל מעדיף לעבוד עם הNanotherm Blue 2

אז אם למישהו יש דרך כולשהו בבקשה לתת לי לינק או מספר טלפון,

כל דבר שרק אפשר כדי למצוא איפה לקנות את זה בארץ בצורה דחופה מאד אני אהיה אסיר תודה!

חיפשתי בכל החניות שאני רק מכיר ואף אחד לא יודע איפה למצוא את המשחה המדוברת

אפילו הNanotherm הרגיל זה בסדר רק תעזרו לי בבקשה למצוא אחד.

עם המון תודה והערכה על כל ההשקעה באתר הנפלא הזה,

ארז. :]

פורסם

יש סיבה שאתה משתמש דווקא במשחה הזאת? היא לא משהו, MX-2 / STG-1 הרבה יותר טובות ממנה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהננוטרם היא לא משחה שמבוססת על ברזל ולכן אין סיכוי שיווצר קצר, מה שמאד חשוב כשאתה מתקן לאנשים אחרים את המחשב ולא יכול לקחת על עצמך סיכונים מיותרים.

מעבר לזה, למשחה יש ביצועים טובים מאד, אולי לא כמו ה-MX-2 אבל היא גם זולה במחירה.

אלה הסיבות שאני מחפש את המשחה הזאת ספיציפית.

גם באתר עקבתי אחרי ההשוואת והמדריכים ויצאה שהמשחה הזאת לא רעה בכלל. שווה את הכסף ויותר.

יש לכם מושג איפה אפשר להשיג אותה?

פורסם

אין לי מושג איפה אפשר למצוא אותה, אבל לידיעתך גם ה-MX-2 וגם ה-STG-1 לא מוליכות חשמל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

באמת?

נהדר אחי תודה רבה! טוב לדעת :]

נראה לי אבל שאני אלך על הזלמן :P

פורסם

MX-2 משחה מעצבנת.

עם כל הכבוד לעוד מעלה או פחות מעלה, ממש מעצבן "למרוח" אותה. המרקם שלה פשוט מעצבן.

פורסם

MX-2 משחה מעצבנת.

עם כל הכבוד לעוד מעלה או פחות מעלה, ממש מעצבן "למרוח" אותה. המרקם שלה פשוט מעצבן.

מחזק!!!!!!!!!!!!!!!

צודק 100% אחי!

פורסם

אז לא חייבים MX-2, אפשר את הזלמן. המרקם שלה מצוין, ובשילוב עם המברשת (שבאה איתה, כמו טיפקס) למרוח אותה נהיה פשוט וקל. והביצועים שלה ושל ה-MX-2 זהים, אפילו ה-STG-1 לפעמים יותר טובה.

פורסם

אז לא חייבים MX-2, אפשר את הזלמן. המרקם שלה מצוין, ובשילוב עם המברשת (שבאה איתה, כמו טיפקס) למרוח אותה נהיה פשוט וקל. והביצועים שלה ושל ה-MX-2 זהים, אפילו ה-STG-1 לפעמים יותר טובה.

אמת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים