פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר וואלק לא יודע מה להגיד לך כבר...חזרו אלי עם תשובה שזה טעות וצריך להיות רק מזרק אחד ...טוב אז שאלתי איזה מזרק?? הרי יש 2 צבעים בפיות שזה כניראה אומר משהו... (אבל החומר בשניהם אפור)..אז הוא אומר לי לא משנה אחד מהם....ניראה לי סתם רצו לחפף אותי...טוב עוד רעיון למישהו?!?!?!אולי טלפון תמיכה של אינטל בארץ??ואם לא יהיה אז אני יתקשר למיספר בחו"ל ...מקווה שיבינו על מה אני מדבר איתם...
פורסם 2003 ביוני 822 שנים הדבר היחידי שאני מכיר שצריך לערבב ככה זה אפוקסי או דבק טרמי מבוסס אפוקסי, בגלל זה זה מוזר שיש שני מזרקים בשביל גריז טרמי.עדיף לחכות לתשובה באימייל או לקנות גריז אחר שיודעים איך הוא עובד.לא רצויי להדביק בטעות את המעבד להיטסינק באופן קבוע.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר זה מה שרשמתי בהודעה הראשונה שלי....שאני לא יודע מה זה החומר הנ"ל ..אם זה דבק או לא...כי אני ממש אבל ממש לא רוצה להדביק את המעבד להיטסינק...יום יבוא ומי יודע מה יהיה ואני ירצה לשים מאוורר אחר..דרך אגב אתה שלחתה בשבילי מייל לאינטל? או שהבנתי לא נכון ואני ישלח עוד אחד.. :-)
פורסם 2003 ביוני 822 שנים שלחתי כברויש גם אפשרות להתקשר:Intel Semiconductor Ltd. MTM Industrial ParkHof CarmelPO Box 49831000 HaifaIsrael Tel: +972-4-8656060 Fax: +972-4-8655444 אבל עדיף לראות אם מגיבים לאימייל
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר אתה בטוח שזה הטלפון?כי התקשרתי היום בשעה שש ככה וענה לי ישר באנגלית שהגעתי לתיבה הקולית של מישהו שם!!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר אמירם קיבלתה תשובה במייל מאינטל???דרך אגב שלחתה להם את המייל עם התמונה של הערכה שהעלתי?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים כן, הם עדיין לא הגיבו.אל תשכח שביום ראשון לא עובדים בחו"ל, אז בטח יש להם הרבה אימיילים מהסוף שבוע לענות להם.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים Thank you for contacting Intel® Technical Support.I would suggest using the red tip syringe to apply the thermal compound material to the processor. Keep the blue tip syringe in case you ever need to remove and replace the heatsink.Please let me know if I can be of further assistanceSincerely,Naomi R.Intel Technical Supporthttp://support.intel.com
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים יכול להיות שזה חומר הסרה? אחרת, מדוע הם אומרים להשתמש בכחול כשמחליפים/מסירים ?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אין כזה דבר חומר הסרה...הכוונה שאם אתה רוצה להחליף גריז או שסתם פרקת את ההיט סינק וחצי מהגריז נשאר עליו תשתמש במזרק השני...
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אולי הם מורכבים מחומר אחר ככה שהכחול יותר טובאו שסתם הוא בחר צבעבכל מקרה זה לא חומר הסרה זה עוד מזרק של גריז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.