פורסם 2003 ביוני 722 שנים החומר שקיבלתי בקופסה יחד עם המעבד.דהיינו קיבלתי 2 מזרקים עם חומר בפנים ואין לי מוסג עם מערבבים את זה ואך מורחים...אשמח לעזרה.... ואם אפשר להפנות אותי לאתר או לתת לי קישור לאיזה קובץ של סירטון התקנהאני אשמח.....תודה מראש.נ.בזה אמור להיות דבק או שמן או מה?כי אם זה דבק אז אך אני יחליף את המאוורר בעתיד במידת הצורך? כי זה ידבק הרי למעבד!!
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מדהים אנשים משקיעים 2500 שקל במעבד שאין להם מושג איך להרכיב וחוסכים 200 שקל בשביל הרכבה ולקוחים את הסיכון שהוא ישרף.זה לא דבק, זה גריז תרמי וצריך למרוח את זה על החלק הכסוף של המעבד (שזה כמעט כל המעבד). אין לי מושג על איזה שני מזרקים קיבלת אבל לדעתי הם זהים ככה שאין ממש טעם לערבב אותם או משהו כזה... פשוט נתנו לך כמות גדולה למקרה שפעם תפרק את המעבד או משהו כזה.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר הולי אז ידהים אותך עוד קצת.....קניתי גם מארז קייזר 3 של טרמלטק מאלומניום 1200 ש"ח בלי ספקלוח אם של אסוס החדש P4C800 דלוקס 1500 ש"חמעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ באס 800 היפר טרמינג 2800 ש"חכרטיס קול של קריאטיב אטודוגי 2 פלטניום (פנימי) 1200 ש"ח2 הרד דיסק של מקסטור 80 גיגה 8 קש ביופר 3 שנים אחריות 750 ש"ח כול אחדספק כוח הזמנתי מקליפורניה של טרמלטק החדש ביותר שלהם זה דגם W0011 שעולה לי בחו"ל 97.99 $וגולת הכותרת ...... רדון 9800 פרו 256 MB DDR2 שעולה לי 503$ ליפני מישלוח לניו יורק (דודים) עוד 35 דולרבילד באיי אי טי איי!!!!זיכרונות קניתי של קינגסטון 2 סטיקים של 512 פי סי 3200 סי אל 2.5 650 ש"ח כול סטיק אבל הספקתי כבר להעיף אותםללקוח שלי ככה שאני קונה משהוא אחר... לא יודע עדיין איזה...די וי די של קריאטיב כפול 16 כפול 48 עוד 300 ש"חצורב אל גי כפול 52 שעלה עוד 365 ש"ח בזמנועכבר אופטי אלחוטי של לוגטיק אם איק 700 עוד 450 ש"חומסך יש לי כבר ליפני שנה L.G פלטרון LCD 575MM 15 אינטש (16:9) שהוא למעשה כמו 17 אינטששעלה לי בזמנו עוד 2900 ש"חעכשיו ליפני שאתה מסיק מסקנות על אנשים שהולכים וקונים דברים כמוני ולא מבינים....(כניראה ביגלל קינאה כי אין לי הסבר אחר על ההתלהמות המיותרת שלך .... במקום לעזור) .... תעצור רגעותיראה מה שאלתי....סה"כ הדבר היחיד שלא עשיתי עד היום היה לימרוח מישחה טרמית כול שהיא.... אז תמיד יש פעם ראשונה ...ומה יותר טוב מלהתייעץ עם אנשים שעשו זאת כבר...הרי לדעת ולהשכיל מאחרים זה לא מזיק לעולםתמיד טוב לדעת משהו חדש....שבוע נעים לך...
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אני לא יודע איזה משחה זאת אבל אם תוכל לצלם אותה או לתת לנו את השם שלה נוכל לענות לךוHoly אני לא מבין מה הבעיה שלך הבן אדם ביקש עזרה לא ביקורת! מברוק על המחשב העל.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים קנאה?אין לי מה לקנא באחד כמוך שהולך וזורק ככה את הכסף שלו. אפשר לעשות דברים הרבה יותר טובים עם הכסף מאשר לקנות כזה מחשב מיותר אבל כל אחד והשטויות שלו.אני מרגיש פה איזה נימה של התנשאות בקול שלך. תראה איזה התלהבות יש לך שאתה הולך וזורק ככה 10,000 שקל לפח (אם לא יותר וזה בתנאי שלא תהרוס שום דבר בהתקנה)סה"כ אמרתי שזה טיפשי להשקיע כל כך הרבה כסף במערכת ולחסוך את ה-200 שקל התקנה ולקחת כזה סיכוןתוריד את התלהבות שלך אתה לא יותר טוב מאף אחד פהוהסברתי לך איך למרוח את המשחה
פורסם 2003 ביוני 722 שנים בלי קנאות, בלי שויצריות, בלי שואו-אופ...למה בדיוק אתה צריך מחשב כזה?(אה כן... ואם כבר מדברים... הצורת כתיבה שלך של המפרט היא מתלהבת מספיק...)יום טוב, נדב
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אתה באמת גבר אין ספק.הוא ממש חיכה שנגיד לו שהמעבד יקר ואז הוא יספר לנו הודות המחשב המוזנח שהוא היה רוצה שיהיה לו.חלאס... ואם באמת קנית אותו אז שיהיה לבריאות.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר אני חושב שאחרי שמגשימים חלום ....ומשדרגים אחרי 5 שנים...כרגע פנטיום 2 450עם וודו 3וזיכרון 450 בערךבלה בלה בלה..... מותר להתלהב לא???רק מעצבן שישר שמישהו קונה משהו חדש והכי טוב יש את האנשים מהסוג הנ"ל שישר לא חשוב מההם מגיבים למה צריך? ואיזה פריירים אנשים.... בלה בלה בלהוזה מה שמעצבן!בן אדם שאל שאלה אז אם אתה יכול לעזור תעזור בלי הערות ביניים!!!!ואל תידאג אני הרכבתי מחשבים עוד שהייתה בש"שרק לפי המיפרט אתה יכול להבין שיש לבן אדם מוסג!!הסברתי לך את העיניין עם השאלה על המישחה לא?!זה הגיע בשניי מזרקים עם צבעים שונים ...וכן את האמת אין לי מוסג מה זה!!גם זה קורה לפעמים......
פורסם 2003 ביוני 722 שנים 2 הרד דיסק של מקסטור 80 גיגה 8 קש ביופר 3 שנים אחריות 750 ש"ח כול אחדרימו אותךזה עולה 100 שקל פחות כל אחדאני לא אמרתי בתראד הראשון למה צריך. רק אמרתי שאם אתה משקיע הרבה כסף תעשה את זה כמו שצריך ואל תקח סיכון!והסברתי לך מה אתה אומר לעשות עם זה!
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר בשביל שתהיה רגוע אז המחירים הם 100 ש"ח לפה מאה ש"ח לשםלא על השקל....ויותר מועיל היה עם הייתה מביא לי קישור לאיזה סירטון על הנושא הנ"ל במקום לנה"ל שיחה מטופשת כזאת.אם תעצור לשניה ותחזור לתגובה שלך תראה שדבר ראשון עקצתה ורק אז עניתה ליוזה מה שמציקאני בטוח שגם לך זה היה מציק אם זה היה הפוך!!לילה טוב
פורסם 2003 ביוני 722 שנים קצת ספאם בשביל שינעלו את זה.הולי: נראה לך שרימו אותו? הוא ביקש לקנות ביותר כסף... הוא ממש אמר להם "ח'ברה! אני רוצה לשלם עוד מאה שקל פר הארד דיסק!!! הרי אל תשכחו שהמחשב הישן שלי היה פנטיום 2!! אתם מבינים? המחשב הזה חייב לעלות לפחות כמו הבית שלי"עריכה: זה לא מאה שקל +- זה מאה שקל + שנראה כמה אתה עשיר וכמה הרבה שילמת.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים לא עקצתינתתי לך את העצה הכי טובה שאפשר לתת!בקשר למזרקיםיש לך היטסינק מקורי שהגיע איתו או שקנית משהו אחרשני המזרקים זהים? משהו כתוב עליהם?לא נראה לי שאתה צריך לערבב אלה רק להשתמש באחד מהםSelinko - חלאס
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר יאיר תודהראיתי כבר את המדריך הנ"ל אבל יש לי מעבד אחר (משטח אחר)ומסקרן אותי 2 המזרקים ותכולתם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.