עבור לתוכן

בעיה בצריבה ב CRW-F1

Featured Replies

פורסם

היי אנשים אני מנסה לצרוב IMAGE שאני יודע שהוא תקין וכולי

אני מכניס דיסק TDK 700 מגה מסוג METALLIC DISK שרשום שהוא עד X40

שאני מתחיל את הצריבה לפני שנצרב משהו על הדיסק אני מקבל אררור של

POWER CALIBRATION ERROR

מישהו נתקל בבעיה כזאת

צרבתי היום כמה דיסקים והם עבדו לעומת זאת הדיסק הזה ועוד דיסק שהוא בלי חברה פושט כזה

מסרבים לעבוד

מישהו יכול לעזור?

פורסם

אהמממממ

אני לא מכיר את השגיאה הזאת...

ניסית להפעיל מחדש אחרי זה ולנסות שנית??

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לא עזר

פורסם

אם אתה מדבר על צורב של F1 צורב מרגיז המהירות שלו 44 ואף פעם אי אפשר לצרוב על המהירות הזות אם כל דיסק שניסיתי זה לא עזר הוא לא נתן לי לצרוב על מהירות של 44 אז החזרתי אותו [לפני חצי שנה] .

פורסם

מוזר.

את מתכוון שזה קורה ממש רק עם הדיסקים האלה ספציפית?

תנסה להוריד את הקושחה האחרונה ולבדוק שכבל המתח מהספק מחובר כראוי.

פורסם
  • מחבר

הקשוחה מעודכנת

והכבל מתח מחובר טוב אני די בטוח

פורסם

אם אתה מדבר על צורב של F1 צורב מרגיז המהירות שלו 44 ואף פעם אי אפשר לצרוב על המהירות הזות אם כל דיסק שניסיתי זה לא עזר הוא לא נתן לי לצרוב על מהירות של 44 אז החזרתי אותו [לפני חצי שנה] .

אם כל הכבוד זה לא ממש קשור ועוזר, והצורב כן טוב יש לי אותו קרוב לשנה הוא לא עשה בעיות סוס של צורב הוא צרב מעל ל 1000 דיסקים כבר.

הקושחה מעודכנת ל 1.0G?

אני צורב בעיקרון על SILVERLINE X40 אני צורב עליהם ב 44 והכל עובד מצויין הבעיה שציינתה היא אומרת שיש בעיה במדיה עצמה והעיינית לא מצליחה לקרוא ולכתוב עליה טוב.

קרא לי מקרה כזה פעם שקיבלתי משלוח לא טוב של SILVERLINE ופשוט חבילה שלמה עשתה לי את הERROR הזה חשבתי הצורב דפוק עד שהבאתי דיסקים של SILVERLINE אחרים והכל עבד תקין.

מה שאני מציע לך שתנסה לצרוב על הדיסקים האלו בצורב אחר תראה איך הם מתפקדים שם (כמובן שאל אותה מהירות שניסיתה אצלך)

ותנסה לצרוב אצלך על הדיסקים האלו במהירות 16 לי זה עזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים