עבור לתוכן

מטלבת בין TWINMOS 512 ל CORSAIR 256 מגה

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ???

אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512

כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה.

בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה.

מה אתם אומרים?

פורסם

מה אתם אומרים?

אני אומר שלא משנה כמה OC תעשה, 512 MB יהיה נחוץ וכל RAM עדיף על VIRTUAL MEMORY,

TAKE TWINMOS.

זה מה שאני חושב.

פורסם

אם יש לך מערכת מבוססת AMD הDC יפגע בOC אבל אם יש לך מערכת מבוססת INTEL יתקבלו ביצועים טובים יותר אם DC.

אם אתה לא משחק במשחקים ולא עובד אם תוכנות כבדות קח CORSAIR ובעוד חודש חודשים תקנה עוד סטיק.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך מערכת מבוססת AMD הDC יפגע בOC אבל אם יש לך מערכת מבוססת INTEL יתקבלו ביצועים טובים יותר אם DC.

אם אתה לא משחק במשחקים ועובד אם תוכנות כבדות קח CORSAIR ובעוד חודש חודשים תקנה עוד סטיק.

המפרט מבוסס AMD 1700+

על לוח Abit NF7 Rev.2

פורסם

אם אתה לא משחק במשחקים ולא עובד אם תוכנות כבדות קח CORSAIR ובעוד חודש חודשים תקנה עוד סטיק.

אבל זה יפגע ב-OC!

פורסם
  • מחבר

אבל זה יפגע ב-OC!

השאלה מה יגביל את ה OC יותר : ה TWINMOS או ה CORSAIR ב DC?

ואגב הזכרונות הם:

512MB TwinMos DDR PC3200/400 ב 459 שקל

או

CORSAIR CMX256A-3000C2 / PT ב 491 שקל

פורסם

למה ש DC יפגע באוברקלוק ?

אפשר להריץ את הזיכרון סינכרונית בערוץ אחד או להריץ אותו בשני ערוצים אבל במהירות נמוכה יותר.

הערוץ הכפול דווקא מועיל לאוברקלוק כי הוא מאפשר לזיכרון לפעול לאט יותר בלי לפגוע בביצועים.

פורסם
  • מחבר

למה ש DC יפגע באוברקלוק ?

אפשר להריץ את הזיכרון סינכרונית בערוץ אחד או להריץ אותו בשני ערוצים אבל במהירות נמוכה יותר.

הערוץ הכפול דווקא מועיל לאוברקלוק כי הוא מאפשר לזיכרון לפעול לאט יותר בלי לפגוע בביצועים.

אפשר לכבות ולהפעיל את ה DC מתי שרוצים? ::) ???

פורסם

לא, אבל אפשר לשלוט על זה לפי הסלוטים שבהם הזכרונות נמצאים.

פורסם

עד כמה שהמעבד שלך יהיה מהיר הוא לא ישתווה לתוספת זכרון במשחקים וקידודים. אבל עם הכל חלק מהכיף של האוברקלוקינג אז... אולי קרוסייר יתאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים