פורסם 2003 ביוני 722 שנים אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ??? אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512 כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה.בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה.מה אתם אומרים?
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מה אתם אומרים? אני אומר שלא משנה כמה OC תעשה, 512 MB יהיה נחוץ וכל RAM עדיף על VIRTUAL MEMORY,TAKE TWINMOS.זה מה שאני חושב.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אם יש לך מערכת מבוססת AMD הDC יפגע בOC אבל אם יש לך מערכת מבוססת INTEL יתקבלו ביצועים טובים יותר אם DC.אם אתה לא משחק במשחקים ולא עובד אם תוכנות כבדות קח CORSAIR ובעוד חודש חודשים תקנה עוד סטיק.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר אם יש לך מערכת מבוססת AMD הDC יפגע בOC אבל אם יש לך מערכת מבוססת INTEL יתקבלו ביצועים טובים יותר אם DC.אם אתה לא משחק במשחקים ועובד אם תוכנות כבדות קח CORSAIR ובעוד חודש חודשים תקנה עוד סטיק.המפרט מבוסס AMD 1700+על לוח Abit NF7 Rev.2
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אם אתה לא משחק במשחקים ולא עובד אם תוכנות כבדות קח CORSAIR ובעוד חודש חודשים תקנה עוד סטיק.אבל זה יפגע ב-OC!
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר אבל זה יפגע ב-OC!השאלה מה יגביל את ה OC יותר : ה TWINMOS או ה CORSAIR ב DC?ואגב הזכרונות הם: 512MB TwinMos DDR PC3200/400 ב 459 שקל או CORSAIR CMX256A-3000C2 / PT ב 491 שקל
פורסם 2003 ביוני 722 שנים למה ש DC יפגע באוברקלוק ?אפשר להריץ את הזיכרון סינכרונית בערוץ אחד או להריץ אותו בשני ערוצים אבל במהירות נמוכה יותר.הערוץ הכפול דווקא מועיל לאוברקלוק כי הוא מאפשר לזיכרון לפעול לאט יותר בלי לפגוע בביצועים.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר למה ש DC יפגע באוברקלוק ? אפשר להריץ את הזיכרון סינכרונית בערוץ אחד או להריץ אותו בשני ערוצים אבל במהירות נמוכה יותר. הערוץ הכפול דווקא מועיל לאוברקלוק כי הוא מאפשר לזיכרון לפעול לאט יותר בלי לפגוע בביצועים. אפשר לכבות ולהפעיל את ה DC מתי שרוצים? : ???
פורסם 2003 ביוני 722 שנים עד כמה שהמעבד שלך יהיה מהיר הוא לא ישתווה לתוספת זכרון במשחקים וקידודים. אבל עם הכל חלק מהכיף של האוברקלוקינג אז... אולי קרוסייר יתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.