פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים ברוב מוצרי מייקרוסופט גם כשזה מגיע לשלב הfinal release התוכנה עדיין מתנהגת כמו beta
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים משהו שלא הזכרתם לגבי IE7Pro - יש בו פיצ'ר שבזמן שאתה נכנס לאתר מסויים ומסתכל בו, הדפדפן טוען כבר בזכרון עד למשהו כמו 100 לינקים במקסימום שיש באותו אתר שבו אתה מסתכל, ואם אתה נכנס לאחד מהלינקים שהדפדפן טען אז זה עובד הרבה יותר מהר מכיוון שרוב הדף כבר טעון בזיכרון
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים כן, ואז אתה מקבל אותו בגירסה לא מעודכנת שלפעמים נכונה לכמה דקות אחורה.. בפורומים פעילים למשל זה קריטי (ומגוחך) בצורה קיצונית.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים לא יודע מה קורה איתכם..אבל משום מה הוא עובד לי יותר חלק ומהר מFIREFOX 3...שסובל מאיטיות בלתי נסבלת כאשר אני מפעיל UTORRENT (הגבלת מהירות העלאה ל3KB/S)...לעומת זאת הIE8 BETA 2 רץ כמו גדול..נכון לעכשיו אני מרוצה ;Dמה שכן מה הקטע עם הצבעים של הלשוניות...שמתחלף לצבעים שונים כל פעם..
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים http://arstechnica.com/journals/microsoft.ars/2008/08/27/microsoft-releases-ie8-beta-2-to-the-massesחפש color שם.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים הכל טוב ויפה, אבל למה כשבוחרים את גוגל כמנוע החיפוש זה GOOGLE UK? מה האינטרס שלהם לעשות את זה? כמובן שאפשר להגדיר כל מנוע חיפוש אחר כולל גוגל ישראל, אבל אם אתה לא בוחר מהרשימה המצומצמת שלהם אז ההשלמה (הצעות) בתיבת החיפוש לא עובדת לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.