עבור לתוכן

התלבטות פלוס עזרה למפרט טיפה יותר מבסיסי, 1800 ש"ח פלוס חריגה קטנה אם צריך

Featured Replies

פורסם

אבל במפרט שנתת לי שמת מעבד BOX זה מוזר...

האם קיים אותו מעבד שהצעת לי בTRAY?

אם לא, אנא עזור לי למצוא חלופי.

כי אני לא רואה אותו בTRAY

יותר נכון, אני לא רואה בIQPC אף מעבד בTRAY

אל תתעסק בזה יותר מדי - כל מה שהם עושים בחנות זה פשוט להסיר את הקירור המקורי (BOX או סטוק) ולשים את זה שבחרת. אם תבקש הם יתנו לך את קירור הסטוק המפורק - שיהיה. הפרשי המחירים זניחים ממילא.

ועוד משהו

מערכת ההפעלה שתותקן על המחשב היא XP PRO

ואני לא יודע אם זה 64BIT, אבל לדעתי לא כי הוא נקנה לפני חצי שנה ולא צוין 64BIT

האם זה משנה?

לשימושים שלך אין לך למה להתקין מערכת הפעלה 64BIT וגם לא כדאי לך כי היא צורכת יותר זיכרון (באופן פרדוקסלי) ותמיכת הדרייברים בה לעיתים בעייתית יותר. לא תתן לך דבר - וודא שאתה מתקים 32BIT

והאם כדאי לי לקחת זכרון של 2048 או 2X1024?

אם אתה מתכוון להרחיב בקרוב - קח 1X2G. אחרת קח 2X1G. היתרון של עבודה עם שני סטיקים (dual-channel) לא קריטי מאוד לשימושים שלך. בכל מקרה יש לך עוד שני סלוטים פנויים גם אם תיקח 2X1G אז זה ממש לא קריטי.

חחח עוד משהו,

אני לא חושב שבעתיד הקרוב אני אשדרג למעבד שהוא AM2+, האם קיים אותו מעבד רק שלא תומך בזה? וככה זה ייצא יותר זול? ואם כן האם יש הבדלים נוספים בין התומך ללא תומך מלבד התמיכה בAM2+?

לא הבנתי את השאלה. אם הבנתי נכון אתה שואל האם כדאי לקחת לוח אם זול ללא תמיכה בתושבת AM2+ למעבד?

כל כפולי הליבה של AMD הם בתושבת AM2. כל הליין העדכני שלהם (פנום בעל 4 ליבות) מבוסס על תושבת AM2+. תוך כשנה כל הליין שלהם יתבסס על תושבת AM3 בכלל. המעבדים אמנן יעבדו על תושבת ישנה יותר אך בביצועים מופחתים משמעותית. גם הליבה הגרפית נחותה משמעותית.

זה חשוב לי, המחשב שלי ייקנה ב"ה מחר![br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 19:22:17

ובכללי, למה אנשים אומרים לי שAMD לא משהו?

כי הם בורים ו/או פאנבויס פאטתיים ו/או היה להם פעם ניסיון רע עם מעבד של AMD. שום קשר למציאות בכל מקרה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש דרך שבה אני יוכל לבדוק כבר בחנות איזה רכיבים יש לי במחשב?

בלי להדליק את המחשב?

כלומר איך מזהים דגם והכל רק מלפתוח את המחשב..?

המחשב כבר הוזמן!

אני אלך לחנות כשיהיה מוכן.

מזל טוב לי!

פורסם

דבר ראשון תתחדש.

מאיפה קנית בסוף?

אתה אמור לקבל את כל הקופסאות של הספק מארז כרטיס מסך זכרונות הכל ואז ככה תוכל לדעת. ושאתה מגיע הביתה תוכל לבדוק כבר בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

כן את הקופסאות הם אמרו שאני אקבל

קניתי מאייבורי. אני (לעומת שאר העולם) סומך עליהם.

שוב, הם לא טובים למחשבים סופר סוסים וכאלה

אבל אני בסה"כ רוצה מחשב פשוט.

שיניתי קצת את המפרט כלומר את הצורב והכל והם עשו לי הכל ב1900 בעוד שבIQPC זה 1930.

נקווה לטוב! למרות שאני לא מודאג.

המחשב יהיה מוכן עוד ביום חמישי מקסימום, אבל אני לא רוצה משלוח ואני יכול ללכת לקחת רק ככה שלישי לא הקרוב אחרי זה,

ככה שיש עוד זמן.

בבית לבד אני כבר יודע לבדוק זה בסדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים