עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מזגן טורנדו - האם רמאים?

Featured Replies

פורסם

כן!

אני אומר לכם, לממשלה יש מכונית, IT RUNS ON WATER MAN! (מצטער, חלק זה חייב להיות באנגלית, הוא יהרס אם לא)

והם מסתירים אותה מאיתנו! והם שלחו בלשים לעקוב אחריי!

THE GOVERMENT IS COMING FOR US MAN!

(נחשו מאיפה הקטע)

המזגנים של LG נחשבים טובים? או באמת סתם יקרים?

כי לפי מה שהבנתי כל החברות הישראליות זה מוצרי מדבקה...

• תגובות 51
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מזגן של אלקטרה - Electra Classic 10 :P

גם יש Electra Mega Air 10, שיש לו בדיוק את אותם הנתונים של הקלאסיק, אבל הוא זול באיזה 150 שקל. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם?

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AirConditioner&DB135906=135913&DB5802=5804&DB145351=1064030

זה אותו דגם בדיוק, פשוט מדבקה אחרת. יצא לי להתקין כמה כאלה וכמה כאלה. המדבקה של המגה אייר זה פשוט דגם לייצוא אז דופקים לו שם עם מדבקה :)

ולכל מי שאמר שלאלקטרה יש מפעל בסין - שיתעדכן, הסינים קנו מהם את המפעל (אלקטרה עשו איזה 80% רווח מעל לשווי הבניה של המפעל מהמכירה של המפעל) ומאז הסינים מנהלים את המפעל ועושים מה שהם רוצים.

לא בא בטענות לאף חברה, אבל בתור מישהו שנתקל במזגני אלקטרה בזמן שבקרת האיכות במפעל הייתה שלהם וידע לא להתלונן כי המזגנים היו מעולים. כיום בקרת האיכות של הסינים במפעל מ-ס-ר-י-ח-ה ! מאיידים יוצאים דפוקים, מעבה של מזגן 3.5 התחיל לעשות רעש אחרי יום ומדחס הלך אחרי שלושה ימים !!!!!!!

ולכן אני ממליץ לכל עם ישראל לשקול לפני שהוא קונה על סמך פרסומת כזאתי או אחרת.

האם שמעתם על מזגני מיצובישי ? הם קצת יותר יקרים אבל הרבה יותר אמינים - בכמה רמות !

כרטיסים עם מנגנוני הגנה למניעת שריפה, תרמוסטטים נוספים על המדחס ע"מ לכבותו ע"מ לשמור עליו וכיו"ב גורמים למזגן הזה להיות אמין לאורך זמן ובתנאי מזג אוויר קיצוניים.

לכל מי שפה שיש לו מזגן מתוצרת "ישראלית/סינית" בחדר - כמה פעמים מיליתם בו גז ? כי במיצובישי - ולא רק אצלי - גם אצל לקוחות, אין דבר כזה של מילוי גז כי זו מערכת סגורה באמת ואין דליפות פנימיות במאייד/מעבה - בגלל מערכת בקרת איכות מהמובילות בעולם !

כנ"ל לגבי מזגני פוג'יטו.

ולמי ששאל על הדירוג האנרגטי - אולי פשוט תשקול לקנות אינוורטר (Inverter) שזהו מזגן עם אותו מדחס, רק שלמדחס יש כרטיס פיקוד נפרד (בד"כ עולה עוד איזה 30% מול מזגנים אחרים באותה תפוקה) אבל הכרטיס גורם למדחס לשנות תפוקה בהתאם לתרמוסטטים ובניגוד למזגן רגיל שמדליק ומכבה את המדחס ויש סטיות של אוויר בין המצבים אז פה הוא פשוט שולח אותו ל20% תפוקה ולא מכבה אותו, מה שדואג שהאוויר יהיה יותר יציב ולמדחס אורך חיים יותר ארוך.

ובהנחה שכל הבית/משרד סגור מספיק שעתיים ביום של מזגן 3.5 כ"ס בשביל להרגיש את החיסכון בחשמל. עם מזגן 1 כ"ס שפועל 8 שעות ביום פחות ירגישו את ההבדל אבל אם זה חדר על הגג, בקיץ, חודשיים דלוק רצוף - הבדל של איזה 40 אחוז בין מזגן רגיל לאינוורטר

פורסם

מה רע בישראליות?

יש לנו תדירן גדול בסלון כבר משהו כמו 10 שנים... עובד כמו סוס, מקפיא את כל הבית אם רוצים...

ויש לנו בכל חדר אלקטרה משהו כמו 2-3 שנים כבר. אני לא יודע מה קורה בחדרים האחרים, אבל זה שאצלי עובד כמו חדש.

פורסם

המזגנים הישנים עובדים מצויין מאחר ועלו הרבה כסף אז בנו אותם כמו שצריך

היום המחירים די זולים מאחר והתחרות הורידה את המחירים וגרמה לכל החברות לחפש מקורות ייצור זולים והאיכות בהתאם.

פורסם

...

ולכל מי שאמר שלאלקטרה יש מפעל בסין - שיתעדכן, הסינים קנו מהם את המפעל (אלקטרה עשו איזה 80% רווח מעל לשווי הבניה של המפעל מהמכירה של המפעל) ומאז הסינים מנהלים את המפעל ועושים מה שהם רוצים.

...

בסין יש שני מרכזים- Electra HK Technologies Ltd, Electra Air Conditioning (Shenzhen) Co., Ltd.

נראה ש"הסינים" קנו את Electra HK Technologies ושינו את שמה ל-"Asia Electronics Technologies Limited".

פורסם

אז נכון להיום אלקטרה ברמה של טורנדו?

כמה אמור לעלות מזגן 1 כוח אמין יותר מהסיניים הזולים?

וכמה אמור לעלות 1 כוח אינברטר?

תודה.

פורסם

מישהו יודע מה ההבדל בין מזגני אלקטרה לאלקו(שיקרים יותר משמעותית)? מדובר הרי באותה חברה בעצם.

פורסם

אז נכון להיום אלקטרה ברמה של טורנדו?

כמה אמור לעלות מזגן 1 כוח אמין יותר מהסיניים הזולים?

וכמה אמור לעלות 1 כוח אינברטר?

תודה.

לא הייתי אומר, השרות של אלקטרה טוב יותר.

פורסם

לנו יש בבית מזגן של אמקור, כבר בבית פה בערך מאז שאני זוכר ת'עצמי.. איזה מעל 10 שנים בטוח יש לנו אותו..

אומנם הוא לא מקרר משהו כי הוא "מחליד" עם השנים ואין מה לעשות- בלאיי טבעי של מוצרים..

מצד שני הוא ממוקם בבית במקום מאוד לא אסטרטגי שגורם לקירור לא טוב ובשביל להזיז אותו למקום אחר זה סיפור.

אנחנו חיים בבית בקושי עם מזגן ואם מדליקים אותו אז בימים ממש חמים כמה פעמים בקיץ.. (בגלל שהמזגן זולל חשמל)

אבל עזבו אתכם- אני רוב הזמן בחדר שלי פה עם מאוורר וזה שיא הכיף! :smile1: גם מקרר אותי וגם ת'מחשב! וזה זול מאוד לעומת מזגן!

דרך אגב, ממה שידוע לי השילוב הכי טוב זה מזגן ומאוורר ביחד והחיים קפואים!

ואל תשכחו כמו בפרסומת של חברת חשמל- לשים על 25 מעלות ותחסכו חשמל! :xyxthumbs:

פורסם

אצלנו בבית יש 2 מזגנים,אחד של מיצובישי ואחד של אלקטרה.

כבר שנה בערך הם משרתים אותנו נאמנה ולא עשו בעיות.

מזגן המיצובישי התעשייתי דווקא לא רע,תוך 5 דקות הוא מקרר את כל הסלון שזה אזור די גדול.(27 מעלות)

חח הכי טוב מזגן מיצובישי עם 5 דלתות 4X4 ובקרת אקלים :hat:

המזגן השני נמצא אצל ההורים שלי בחדר שלהם ודולק פעם באיזה מאה שנה ככה שאין לי מושג.

אנחנו מדליקים רק בשעות היום(מן הסתם) ושתדעו, אפשר אפילו יותר מ-25 מעלות לא מרגישים ממש בהבדל של עלייה בכמה מעלות.

כולכם פה מנקים את הפילטרים שנמצאים בתוך המזגן נכון?:-X

פורסם

השרות של אלקטרה טוב יותר.

לפחות מהנסיון שלי השירות של אלקטרה על הפנים.

המזגן השתגע והיה עדיין באחריות

הזמנתי אותם ונתתי פרטים המדוייקים של המקרה

הגיע טכנאי ותוך 10 שניות קבע שיחידת הפיקוד הלכה. ירד לאוטו חזר ואמר אין נחזור מחר.

הגיע מחר אני מחכה ואף אחד לא בא, טלפונים למרכז השירות, כן סליחה סליחה נגיע עוד יומיים.

הגיע עוד יומיים, הטכנאי הגיע, מביא יחידת פיקוד שרוטה ומלוכלכת שלמזלי בכלל לא התאימה.

ירד לאוטו הביא אחת חדשה זהו המזגן כמו חדש.

למה לטרטר ככה את הלקוח שטרח וקנה אורגינל "בשביל השירות הטוב"..

פורסם

לא קשור לטורנדו אבל יש לי שאלה לגבי המזגן שיש לי

יש לי מזגן של אלקו (ELCO) עילי בחדר , הוא עובד מעולה , הבעיה היחידה שלו הוא הרעש החזק שהוא עושה כשהוא עובד (זה שמחוץ לבית) , מה צריך לעשות ? אני חושב שהמאוורר עושה את הרעש

פורסם

לא קשור לטורנדו אבל יש לי שאלה לגבי המזגן שיש לי

יש לי מזגן של אלקו (ELCO) עילי בחדר , הוא עובד מעולה , הבעיה היחידה שלו הוא הרעש החזק שהוא עושה כשהוא עובד (זה שמחוץ לבית) , מה צריך לעשות ? אני חושב שהמאוורר עושה את הרעש

אין מה לעשות, אולי רק לראות שאין שם איזה חתיחת פח משוחררת...

חח הכי טוב מזגן מיצובישי עם 5 דלתות 4X4 ובקרת אקלים :hat:

דווקא המזגן ב EVO X לא משהו בכלל

פורסם
link=topic=357749.msg3094484#msg3094484 date=1220128182]

אין מה לעשות, אולי רק לראות שאין שם איזה חתיחת פח משוחררת...

דווקא המזגן ב EVO X לא משהו בכלל

ולמה נראה לי שמי שקונה EVO X לא מעניין אותו בכלל אם לאוטו יש בכלל מזגן או לא.....

פורסם

מה עדייפ מזגן 2.5- 3.5 לסלון

או להשים שני מזגנים של 1 וחצי בחדרים

מבחינת חסכון אנרגייה ?

ובמחיר

האם זה בכלל שיקול מוצדק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.