עבור לתוכן

מזגן טורנדו - האם רמאים?

Featured Replies

פורסם

המזגנים הקטנים שנמכרים בארץ(חוץ מLG אני חושב) הם כולם מיוצרים בסין ונמכרים בארץ בשמות שונים.. ההבדל יהיה רק במחיר ואכות השירות.

תדיראן ואלקטרה כן מייצרות עדין את המזגנים הגדולים בארץ ולא קונות אותם מסין

• תגובות 51
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תדיראן לא מייצרת בארץ מזגנים.

פורסם

אני גם רוצה לדעת.

בכל מקרה מישהו פה יודע איזה מזגנים היום נחשבים לטובים בשביל חדר של 12 מ"ר? לפי מה שהבנתי מזגן בסדר גודל של 1 או גג 1.25 כ"ס יספיק. (החדר לכיוון דרום-מזרח' date=' ממש חם פה)

האם הזול הוא בהכרח גרוע? מתחת ל 2000 שקל יש משהו שיהיה מספיק חזק לחדר כזה? וגם חשוב שהמנוע לא יהיה רועש מדי. אם לא אז נוסיף עוד קצת כסף.

וההבדל בדירוג האנרגטי (A-G) באמת משפיע על צריכת החשמל?

מצטער שאני קצת גונב את התרד, אבל אני מאמין שזה נוגע גם לפותח הדיון, ואולי לעוד אנשים פה.

[/quote']

יש לי בערך כזה חדר.

רכשתי במחסני חשמל אלקטרה 10 , 1 כ"ס ב1700 שקל, אני ממש מרוצה!

אל תשכח שזה לא כולל התקנה (600 שקל בערך כולל צנרת ארוכה) ולא כולל תושבת (אבא שלי הכין)

אה רק התבאסתי מ2 דברים:

1. הדירוג האנרגטי שלו הוא E (מA עד F)

2. יש פס כזה שמחבר בין התריסים שמזיזים לצדדים, אז הוא יצא לי ודי מציק להחזיר אותו, אבל הוא פשוט מחבר בין התריסים וחוסך להזיז כל אחד בנפרד, זה לא משהו קריטי

פורסם

חברה אתם זורקים פה הרבה דברים בלי ביסוס. למישהו יש סימוכין של איפה מייצרים מה ולמה זה כל כך משנה ? הרי שברו מזמן את המיתוס שכל מה שיפני הוא הכי טוב, לא ?

פורסם

יש לי בערך כזה חדר.

רכשתי במחסני חשמל אלקטרה 10 , 1 כ"ס ב1700 שקל, אני ממש מרוצה!

אל תשכח שזה לא כולל התקנה (600 שקל בערך כולל צנרת ארוכה) ולא כולל תושבת (אבא שלי הכין)

אה רק התבאסתי מ2 דברים:

1. הדירוג האנרגטי שלו הוא E (מA עד F)

2. יש פס כזה שמחבר בין התריסים שמזיזים לצדדים, אז הוא יצא לי ודי מציק להחזיר אותו, אבל הוא פשוט מחבר בין התריסים וחוסך להזיז כל אחד בנפרד, זה לא משהו קריטי

כמה זמן הוא אצלך?

אני מבין שחוץ ממה שרשמת לא היו בעיות איתו עד עכשיו. נכון?

פורסם

לא לגעת באלקטרה, לפחות לא בגדולים (3.5 כוח)

לפני שבועיים קנינו אחד כזה ורק בעיות על גבי בעיות וכל פעם זה לחכות 4 שעות בטלפון ואז 4 ימים לטכנאי... (טכנאי אידיוט במיוחד שלא יודע איך להבריג בורג)

פורסם

אם אתם קונים מזגן בארץ אז כדאי מאוד לקנות מזגן של LG.

בחלק גדול מאוד מהבתים שהיו בהם שרפות בשנתיים האחרונות היו מזגני תדיראן (אתם מוזמנים לבדוק) וזה לא מקרי.

טורנדו כמו שאמרו לא כדאי (והפירסום שלהם נוראי).

אלקטרה בסדר אבל לא ברמה של ה LG.

פורסם

כמה זמן הוא אצלך?

אני מבין שחוץ ממה שרשמת לא היו בעיות איתו עד עכשיו. נכון?

יש לי אותו בערך חודש' date=' אני ממש מרוצה ממנו.

יש לו מצב שינה, שלא זוכר איך הוא עובד, אבל מפחית בהרבה את צריכת החשמל, ועובד די מעולה.

העיצוב יפה, מינימליסטי, שלט נוח (חבל שאין תאורה, אבל באף שלט אין) עם קליטה טובה.

בהתחלה רצינו לקחת תדירן, משום שמתקינים שאבא שלי דיבר איתם, אמרו שעדיף תדיראן או אלקטרה, ולא טורנדו.

ראינו את התדירן 10, אבל בסוף הלכנו על האלקטרה כי שמענו עליו יותר דברים טובים, במיוחד על השירות.

תיקון

למזגן שקניתי קוראים אלקטרה קלאסיק, ולא אלקטרה 10.

ה10 הגיע מהתדירן 10 שחשבנו לקנות, אז סליחה על הבלבול

פורסם

לא... לא שמעתי עליו

פורסם

יש לי שני מזגנים של LG בבית, ואני מאד מרוצה.

אצלי כבר שלש שנים ועובדים כמו חדשים.

פורסם

לי יש בבית מזגן אחד מיני-מרכזי של אלקטרה ועובד בלי תקלות כבר מי יודע כמה שנים[לפחות 7, אני חושב 8 אני פשוט לא זוכר]. ויש לי עוד 4 מזגנים קטנים בכל חדר. אין בעיות עם אף אחד מהם, חוצמזה שנאבדו חצי מהשלטים ועכשיו יש אצלי סחר של שלטים בין החדרים.

פורסם

אצלי אלקטרה מרכזי 3.7 כ"ס 10 שנים כבר....בלי אף בעיה!!!

לקנות רק אלקטרה.

פורסם

...

בחלק גדול מאוד מהבתים שהיו בהם שרפות בשנתיים האחרונות היו מזגני תדיראן (אתם מוזמנים לבדוק) וזה לא מקרי.

תדיראן הודיעו על Recall לגבי המזגנים האלו (מס' דגמים).

פורסם

זה הכל קונספירציה אני אומר לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים