פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים שלום , משום מה פתאום נעלמו לי אייקונים של מלא קבצים כמו : כל סוגי office למיניהם , pdf , האייקון של ה מסנג'ר ועוד..מה שמוזר שיש מלא אייקונים שלא נעלמו כמו אייקונים של MP3 , וידאו , תמונות ועוד רבים נוספים.מישהו מכיר את הבעיה?יש פתרון?תודה רבה!
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים תנסה לאפס את ה icon chace ע"י הורדת כמות הצבעים והעלה חזרה במאפייני תצוגה.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר כןאני רואה במקום זה ציור של כאילו קובץ לא מזוהה.כמובן שאם אני לוחץ על הקובץ דאבל קליק הוא נפתח עם התוכנה המתאימה.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים כלומר האייקון כן קיים רק שהוא לא שייך ליישום שלו...מה שאני חושב זה אולי בכיוון של הסייר אבל השאלה האם מדובר בכמה תוכנות במקביל או תוכנה מסויימת שבקבצים שמשוייכים זה מתרחש?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר לפי מה שאני יכול להגיד זה כל קבצי אופיס. האייקון של המסנג'ר , האייקון של תוכנת גלישה סלולארית , האייקונים של acrobat reader .מה זאת אומרת הסייר? explorer ?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר explorer=סיירתנסה את הפתרון הזה.ניסיתי , הפייל הזה לא קיים בכלל כנראה ב vista בכל מקרה , בחיפוש באינטרנט מצאתי שישנו פייל שנקרא iconcache שיושב ב c:\useres\<שם>\appdataמחקתי את הפייל הזה ועדיין זה לא עזר..הצעות נוספות?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר עכשיו כן...ועדיין לא עוזר.למרות שלפי מה שהבנתי מספיק רק להעיף את ה explorer ולפתוח אותו שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.