פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים שלום לא מזמן שאלתי פה על איזה תוכנה אמינה ואמרתם לי שבשבילי REAL TEMP כי יש לי מעבד E8500 והוא 45NM והריל טמפ עובדת לי 95TJ מה שמתאים למעבד...(אני מדבר על הטמפרטורות של הליבות)אבל שאני בודק באברסט בCPU שזה אומר המעטפת של המעבד הוא רושם לי 48 מעלות...ו47 בשתי הליבות כלומר מעלה הפרשבזמן שבריל טמפ הליבות על 38...השאלה שלי היא כזאת...האם גם בCPU באברסט הוא מעלה 10 מעלות או שרק בליבות?נגיד אם כתוב לי בסי פי יו 48 אז זה בעצם 38?הינה תמונה..http://www.siz.co.il/up.php?i=zydiyxnnwucn.jpg
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר כן השאלה שלי אם המעלות של המעבד באברסט..שוב של המעבד לא של הליבותהוא גם לפי TJ 105 כמו הליבות?
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים אינטל לא פירסמה את הTJMAX של המעבדים שלה, אבל בהחלט יש ניטור של טמפ' המעבד עצמו (לא הליבות.)
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים א. שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום.ב. אל תתיחס לטמפ' הCPU בEverest, זו טמפ' שחיישן דיגיטלי אשר נמצא מעל הליבות מדווח ללוח האם. כל לוח קורא את הדווח בצורה שונה, ולכן הטמפ' הזו אינה אמינה.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מחבר אהה אוקיי אז הכי חשוב בשבילי זה לבדוק את הטמפ' של הליבות שלי בריל טמפ וזהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.