עבור לתוכן

המלצה לסט מקלדת ועכבר עד 300 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלדת ועכבר העדיפויות שלי הם ככה:

קודם כל אני רוצה חברה טובה (LOGITECH,MICROSFT) ולא חברות מדבקה לדוגמא GPT TEAC וכו'... (גם תקופת אחריות סבירה שנתיים שלוש)

אני מעוניין במקלדת והעכבר שיהיו עם הרגשה איכותית וסולידית ולא פלסיק מצועצע לגמרי..

עוד העדפה היא לסט אלחוטי בתור ניסיון להפחית כבלים ההיתי מעדיף שתיהיה קליטה של 2 שניים וחצי מטר לפחות

הסט בין היתר מיועד למשחקים אבל זה לא סדר העדיפויות שלי אם יוצא שהעכבר לא ממש מתאים למשחקים אבל מדובר על עכבר סולידי ואלחוטי מחברה טובה אני מוכן להתפשר

ואם יהיו עוד כמה כפתורים ניתנים לתכנות על העכבר יכול להיות נחמד כמו כן חייב מקלדת עם כל הכפתורים של הWMP ואינטרנט וכו'.

החנות שממנה אני קונה אני גר במחרק הליכה מKSP OFFICE DEPOT ואפילו אייבורי אני מעוניין בחנות שתיהיה באזור הזה פחות או יותר אני מוכן גם להתפשר על אייבורי אם המוצר באמת שווה את זה..

ד"א אם יש שיפור גדול אפשר לחרוג ב30-50 שקל

תודה

פורסם

אני מעוניין בעכבר אלחוטי, ולפי הסקירה שראיתי סטים זה בעייתי. אם יש עכבר מתאים אז המקלדת לא תתאים או להיפך והמבחר של העכברים בסטים הוא יותר מצומצם.

אני ממליץ לך לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת חוטית כי תאכלס מקלדת מה זה משנה אם היא עם חוט או בלי, גם כך היא לא זזה.

אני קראתי ביקורות והתרשמתי לטובה מ MICROSOFT OPTICAL 5000 שזה בעצם intellimouse , הוא נחשב לאחד העכברים הנוחים אי פעם, הסוללות שלו מחזיקות חצי שנה (דבר שלא תמצא באף עכבר, והעכברים של לוג'יטק חלקם מספיקים אפילו ליומיים). יש עליו ביקורת פה באתר.

אליו אתה יכול לצרף מקלדת חוטית כמו logitech media ותישאר בתוך התקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים