פורסם 2010 באפריל 215 שנים מחבר תאמת לא נראה לי... אני דיי רוצה להיות עסוק עכשיו בלימודים. תגיד לי למה שלא נארגן תחרות מודינג ארצית? סתם נראה לי מעניין ואולי אני אזכה במשהו ואחזיר את ההשקעה קצת לכל מי שרוצה לדעת שקלתי את המארז היום והוא כבד 14.5 קילו!!!!! [br]פורסם בתאריך: 31.03.2010 בשעה 04:58:43 שלום,הכנתי סרטון סופי שמסכם את כל הפרויקט מהתחלה עד הסוף חלק1 חלק 2 הסרטון של התוצאה בחושך ותגיבו אף אחד לא מגיב! תודה ושבת שלום עידו
פורסם 2010 באפריל 215 שנים כל הכבוד, אחרי שנה ושמונה חודשים, הפרויקט נגמר. עקבתי אחריו מהתחלה, סחתיין על ההתמדה, וכל הכבוד על התוצאה הסופית שבת שלום וחג שמח
פורסם 2010 באפריל 515 שנים ותעדכן את הנושא "ריכוז פרוייקטים" עם הדיון הזה + הגלריה מזל טוב על סיום העבודה.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים אתה רציני שכל הפרוייקט לקח לך 1.5 שנים? וואו זה ממש לא נראה ככה, ואני עוקב מהיום הראשון.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר טוב חבר'ה ... על אף שהפרויקט רשמי נגמר הייתי רוצה טיפה לעדכן ולתת תמונות סופיות . קודם כל ה SSD סוף סוף הגיע אבל בגלל שאני צריך כסף אני מוכר אותו (פה באתר) . התקנתי כבר על המחשב WINDOWS 7 עובד מצוין. כמו כן הכבל HDMI שהזמנתי הגיע היום MONSTER M2000 הכי חדש של החברה שאמור להיות מחובר לרסיבר שעדיין לא קניתי ולכרטיס קול XONARR HDAV1.3 שעדיין לא הגיע. כמו כן הרמקולים שקניתי הגיעו גם הם - רמקולים מעולים דרך אגב. ולתמונות הSSD (לא נפתח אפילו). והרמקולים לילה טוב עידו
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים הולי מולי פא*ינג גאד! חתיכת רמקולים קנית, מאיפה הזמנת אותם ואפשר לשאול כמה הם עלו כולל משלוח? או שתגיד מאיפה הזמנת וכמה המשלוח עלה, אני אשמח. לגבי החוט HDMI, לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בהם. פרוייקט מדהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.