פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מחבר שלום חבר'ה.. מה שעשיתי היום בעיקר זה ההרכבה של החלקים זה נראה פשוט SICK עם הזכרונות עם הכרטיס מסך והספק בצד אני מקווה שאני אקבל בקרוב את ה SSD ואז אוכל להחיות את המפלצת הזאת תגובות בבקשה עידו
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים כשאני מסתכל על תחילת הפרוייקט אני רואה את החלקים הישנים האלה שניצנצו מרוב ששייפת אותם, לא זכור לי למה אבל פתאום החלטת להוציא כסף ולהשקיע גם בחומרה חדשה בהחלט השקעת בעניין של הקירור, אתה תוכל לעשות OC מטורף!
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים פשששששששש קראתי את כל הפרוקיט ממש יפה באמת חסר לך איזה 5850 או 5770... ויש לי שאלה איזה קירו רשמתה לזיכרון ?
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים מחבר Thermalright HR-07 ולא נראה לי שאני אקנה כרטיס מסך חדש קניתי את זה רק בגלל שהוא היה במחיר מציאה 170 ש"ח אחרת גם את זה לא הייתי קונה כי אני בקושי משחק.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר קניתי אותו בחבילה אחת עם הזכרון זה היה במבצע והפסיקו לשווק את זה כבר .המחיר הכי זול בארץ לאחד כזה הוא 90 ש"חhttp://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1048קח בחשבון שאם אתה רוצה להתקין את זה שזה אכן תומך ב DUAL CHANNEL אבל רק של 2 סטיקים זה חוסם אפשרות להתקין 4 סטיקים.
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים ואללה תודה רבה שעזרתה לי כבר כמעט הזמנתי את זה אבל אמרתי נחקה לתגובה של ךובסוף אני אל יכול לשים את זה משתי סיבות : 1. הגוף קירור ש להמעבד (מוגן 2) חוסם את כל הזיכרונות אז אנ יאל יכול לשים שם את זה. 2. וגם אני מתחנן לקנות עוד שנ יסטיקים שיעבדו בדואל צ'אנל אז זה לא טוב בשבילי.טבו בכל מקרה תודה רבה ואחהל פרויקט שקד
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר שלום לכולם כבר שבוע וחצי לא עדכנתי וזה לא אומר שישנתי ולא עבדתי קניתי משחה תרמית חדשה MX-3 על אף שעד עכשיו לא יצא לי להשתמש בה כי בדיוק נגמר לי ה MX-2 וחשבתי שלא מרחתי מספיק אבל זה היה בסדר בסוף אז לא חשוב. וגם צורב DVD של סמסונג מעגל לדים שאח שלי בנה לי לכונס ההרכבה של הלוח אם השתמשתי שם בשני בידודים משני צידי הבורג גם בצד שצמוד לפנל וגם על הבורג מהצד השני שהוא כאילו חובק את הלוח אם כמו סנדביץ' להגנה מפני קצר. אחרי ההרכבה של המחשב מבחוץ בתוך המארז לא היה קל לסדר את כל הכבלים במארז כי הוא MID TOWER ויש מלא כבלים בספק הזה לצערי הוא לא מודולרי שמתי גומי U על מסילת הספק גם לספוג קצת מהרעידות וגם כדי שהחיתוך שהיה קודם לא ישרוט את הספק חדי העין ישימו לב גם שישרתי את הרשת של המאוורר האחורי. צבעתי בשחור את מכסה ה I\O SHEILD . אחרי ההרכבה שלו המארז נכון לעכשיו טמפרטורה בחושך (לא יצא מי יודע מה האיכות אבל חפיף) לצערי ה SSD יתעכב ולכן ההתקנה של הווידנווז תתעכב אבל מבחינתי הפרויקט הסתיים נשאר לי רק להרכיב את ה SSDוכן להרכיב את הקטודות אה ושכתי להזכיר שיש לי קצת בעיה בהרכבה מכיוון שהחלטתי בתחילת הפרויקט לשים מווארר על הפרספקס עכשיו יש לי התנגשות עם הקירור של המעבד שהוא מפריע לו להכנס אז כנראה אצטרך להוציא אותו ולהשאיר רק את הפילטר ואת הגריל ואת המאוורר לשים אותו גם על מעבד. פסח כשר ושמח לכולם!! עידו
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מרשים מאוד כל הפרויקט הזה, יש לי רעיון בשבילך תנסה לסדר מאוורר שיוציא אוויר מהכונס, זה יהיה מגניב להרגיש קצת אוויר יוצא ממנו ;D
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר מה המרווח מהפרספקס לקירור?כ 2 ס"מ לא מספיק לשום מאוורר כי יש שם גם פילטר שהוא חצי ס"מ וגריל וגם אם הם יכנסו המאוורר של המעבד יפריע להם להוליך את האויר כך שהוא יהיה יעיל.מרשים מאוד כל הפרויקט הזה, יש לי רעיון בשבילך תנסה לסדר מאוורר שיוציא אוויר מהכונס, זה יהיה מגניב להרגיש קצת אוויר יוצא ממנו ;Dהצעה זו כבר הועלתה בעבר אבל זה מאוחר מידיי לעשות את זה וגם לא רציתי מלכתחילה לעשות את זה תודה בכל אופן
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים השקעה מדהימה, קשה להעלות על הדעת שבאמת משכת והשקעת בפרויקט הזה שנה וחצי! רק משהו שמוזר לי בעין - הדלת/קדמת המארז נראים נורא שרוטים/מלוכלכים/מאובקים/לא צבועים טוב, מה העניין?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר השקעה מדהימה, קשה להעלות על הדעת שבאמת משכת והשקעת בפרויקט הזה שנה וחצי! רק משהו שמוזר לי בעין - הדלת/קדמת המארז נראים נורא שרוטים/מלוכלכים/מאובקים/לא צבועים טוב, מה העניין? זאת רק אשליה של הפלאש בגדול . זה לא שזה הכי נקי בעולם אבל זה לא מלוכלך כמו שזה נראה וגם ניקיתי את זה אחרי הצילום לכל מי שרוצה העליתי סרטון ליוטיוב עם מבט כללי על כל המארז תהנו חג שמח עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.