פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים חשבתי עכשיו על עדכון יפה לשים דוגמאות של להבות על הדפנות של המארז...בסגנון מה ש MNPCTECH עושים במארזים שלהם...ציירתי פה משהו דיי חפיף וזה הולך להיות הרבה יותר יפה בסוף..ומצורף שם מה ש MNPCTECH עשואתה מתכוון ללהבות כחולות בצד על מארז צהוב?
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים ראיתי ששינית את השם של הפרויקטאם בא לך לעשות משהו מקורי (שלא ראיתי לפני כן באף מארז) - קח כפתור ESC של מקלדת ישנה ושים אותו במקום כפתור ההדלקה הנוכחי.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מה קשור ESC? אם כבר Enter ולעשות למארז דרמול יפה בצורת המקש Enter כדי שהכפתור ישב יפה בפנים.ואז לחיצה על ה"Enter" שעל המארז, תדליק את המחשב.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מה קשור ESC? אם כבר Enter ולעשות למארז דרמול יפה בצורת המקש Enter כדי שהכפתור ישב יפה בפנים.ואז לחיצה על ה"Enter" שעל המארז, תדליק את המחשב.החלטתי כמו שראיתם לתת שם לפרויקט בחרתי ב ESCהבנת ?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים ריסט? מה זה ריסט? ריסט = Reset = Re Set = איתחול מחדש למארז המחשב יש 2 כפתורים: כיבוי (SHUT DOWN) וכפתור RESTART = RESET = איתחול מחדש
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים ריסט?מה זה ריסט?זה בד"כ הכפתור הקטן והשקוע שכדי לעשות reset יש צורך להשתמש בעט או משהו קטן כדי ללחוץ עליו.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כן ביזבוז חשמל זה אידייאל פינקי ..אני חייב לציין שכל תדהימה שלא צריך לסגור לינוקס ...זה רק התלהבות לא יותר ...תאמיני לי לא היה אסון עם תחסכי חשמל על חשבון הוכחה לעולם שבאמת לינוקס יכול לרוץ זמן רצוף.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר שלום לכולם הגעתי בשעה טובה הביתה מהישיבה.. ואמא שלי סידרה לי מהבית ספר שלה מכונה לכיפוף פרספקס כך שממש יהיה לי חיים קלים מהבחינה הזאת... המכונה מאוד ארוכה להערכתי 130 ס"מ לפחות ושוקלת כמעט כלום נראה לי פחות מ2 קילו (סתם למי שזה מעניין אותו ) הנה המכונה והנה פרופורציה עם המארז אני מקווה שמחר יהיה לי זמן להתחיל בהכנות לכיפוף (סימון איפה לקפל , ארגון סביבת עבודה וכו') אם לא אז הכיפוף יתבצע במוצאי שבת עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.