פורסם 2009 בינואר 216 שנים נחשוב על זה... אל תחשבו שאני מתבטל חבר'ה , היום הרכבתי את הקירורים של הכרטיס מסך עדיין לא בדקתי טמפרטורה עליו אבל עכשיו הורדתי תוכנה לבדוק טמפרטורה ואת הדרייבר המעודכן.. בקרוב תמונות... בהחלט אתה מתבטל - איפה התמונות - איזה קירורים ? חצי הודעה חצי עבודה
פורסם 2009 בינואר 316 שנים תשמע אני גם מתכנן להתחיל פרויקט מודינג, עכשיו אולי אתה יכול להביא לי את כל הרשימה של הציוד שקנית עד עתה לפרויקט שלך?זה מאוד יעזור לי.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר ועכשיו לעדכון ההרכבה של הכרטיס . לצערי הכרטיס לא עובד או לפחות על המחשב שעליו נסיתי הוא מתקין אותו אבל אח"כ לא עולה כלומר המסך מאה את הלוגו של WINDOWS ואח"כ לפני שהוא מגיע למסך של ברוך הבא הוא פשוט נכבה כאילו אין לו אות מהכרטיס מסך (NO SIGNAL) אם מישהו יודע מה הבעיה שיגיד - הכרטיס הוא 6600GT והשתמשתי בו בדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA שתומך בכל הכרטיסים החדשים גם אולי זאת הבעיה?? כאן ניקיתי את הליבה של הכרטיס עם אלכוהול 95 אחוז וצמר גפן... הכפפה נקרעה לי ששמתי אותה הליבה.. הזכרונות (SAMSUNG) הקירור של הליבה ניקוי הברקה http://www.yop.co.il/files/dys2er5c9k.jpg ועוד.. מריחה של המשחה תרמית MX-2 הכמות של המשחה המריחה (הצמדה של גוף הקירור בתנועות סיבוביות כדי למנוע בועות אויר) מריחה על בקר הזכרון (או לפחות זה מה שנראה לי שזה) הכמות של המשחה הקירורים מורכבים - מבט מלמעלה הרכבת המאוורר מבט מלמעלה מורכב ולצערי זה לא נותן לי לבדוק טמפרטורה אז אני לא יכול להגיד אם מרחתי טוב וגם פירקתי את הגוף קירור של הליבה פעם נוספת ומרחתי שוב בשיטה של מריחה אחידה אבל לדעתי מרחתי טוב כי נגעתי בקירור והוא דיי פושר (על אף שהוא מרעיש) וזהו להפעם שבוע טוב ולכל החיילים ותושבי עוטף עזה תשמרו על עצמכם!! עידו
פורסם 2009 בינואר 316 שנים נראה לי שהכמות של משחה דרמית יותר מדי.. = למה לא שמת מכסה פלסיטק? כי כעת המאוור מסתובב סתאם ולא מקרר את הקירור חוץ מזה עבודה מרשימה ... :yelclap:
פורסם 2009 בינואר 316 שנים סחתן עידוניראה כמו חדש!איפה הפלסטיק ההוא באמת ?ותגיד?אתה רואה פוסט?ניסית לאפס ביוס ?
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר יש פוסט יש הכל .המחשב עולה רגיל ואחרי שהוא טוען את הלוגו של XP נעלם סמן העכבר מופיע על רקע שחור ואז לפתע המסך נכבה (הנורה במסך נהיית צהובה)כל זה קרה אחרי שהתקנתי את הדרייברים . לפני שהתקנתי המחשב פשוט לא זיהה את הכרטיס (לא מצא את הדרייבר המתאים אבל זהה שמחובר כ. מסך) והציג את שולחן עבודה ברזולוציה ענקית 480 על 640 או משהו כזה... ועל רמת צבעים נמוכה.בביוס אין אפילו טמפ' של המעבד אז בטוח לא יהיה של ה כ .מסך...בקשר לפלסטיק אם אתם מתכוונים למכסה בצבע זהב , זה לא פלסטיק זה אלומיניום ואין צורך להרכיב אותו סתם מפריע למעבר אויר.עידו
פורסם 2009 בינואר 316 שנים אחלה עבודה על הכרטיס, כשאתה עם כרטיס אחר אתה מצליח לראות תצוגה על המסך ?אם רועש אני מציע לך להחליף את המאוורר הקטן, נסה לקחת משהו מגוף קירור ישן של מעבד או לקנות איזה מאוורר 40MM שקט, אתה יכול לקחת גם מספק ישן אם יש לך אחד בהישג יד.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים עכשיו שאני מסתכל על זהתגיד המשחה טרמית הזאתי מוליכה?כי אם כן יכול להיות שהיא מקצרת כי יש כמה עוד דברים קטנים מלבד הליבהויכול להיות שזה נמרח עלייהם ומקצר אותם ..?בקשר למכסההוא חיוני מאוד עידו!שאתה לא שם אותו האויר בורק מכל מקוםשאתה כן שם אותוהוא בורח רק מאזור צלעות הקירורואז בעצם האויר יותר מכוון לשמה והוא מקרר יותר ....
פורסם 2009 בינואר 416 שנים פרק, ואז תשים גם פחות משחה, הליבה ממש קטנה תוריד, זה לא כמו CPU רגיל של אינטלואז פלסטיקולדעתי הבעיה בדרייבר כי הוא מזהה את הכרטיס, אם הכרטסי היה פגום לא היית רואה בכלל את WINDOWS ואז הPOST
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תודה על התגובות הורדתי עכשיו דרייבר יותר ישן שתומך טוב בכרטיס ואני אבדוק אותו היום בע"ה גם מצאתי מאמר מעניין פה http://www.ocia.net/articles/tempmonitoring/page1.shtml שהנושא שלו Enabling Temperature Monitoring on the nVidia 6600GT מסתבר שבזמנו רוב החברות רצו למנוע את אפשרות ה OC ולכן חסמו את האפשרות לראות טמפרטורה בכרטיס דרך ה FIRMWARE של הליבה. והמאמר מראה איך ניתן לעשות FLASH לגרסה ולאפשר תצוגה של טמפרטורה תצפו לתגובות בקרוב.. עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.