עבור לתוכן

Intel® Celeron M 353 900 mhz V.S Intel® Atom� N270 1.6GHz

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין Msi Wind ל Eee 900

אני מעדיף את הווינד , אך חסרונותיו ע"פ Eee 900 הם שאין לו מולטיטאצ' במשטח מגע

ושיש לו רמקולים זוועתיים .

רציתי לדעת האם יש גם הבדל גדול בין סוגי המעבדים שלהם .

פורסם
  • מחבר

איך זה ? הרי אחד הוא רק 900 מגה הרץ והשני 1.6 גיגה הרץ

אם זה ככה

אז אולי אני ילך על האסוס 900

פורסם

על פי ה spec של ה Eee 900 שמצאתי בwikipedia ואני הceleron שלו רץ ב637MHz שזה אומר שהוא ב70% מהמקסימום. בדקתי ב benchmark

הזה וראיתי שאם מניחים שה atom N270 רץ ב1.6GHz התוצאות שלו די דומות לceleron שרץ ב900MHz אבל כשהceleron רץ ב70% הatom צפוי להיות מהיר ממנו.

השאלה היא למה כלכך חשוב לך שהמעבד רץ מהר יותר? מעבד שרץ מהר לרוב (לא תמיד נכון) גם אוכל את הסוללה יותר מהר וזה עוד פרמטר שצריך להסתקל עליו. הדברים הכי חשובים במחשב נייד הוא עד כמה נייד אתה רוצה שהוא יהיה ומה אתה רוצה להריץ עליו . ניידות היא לרוב שילוב של זמן סוללה (גודל הסוללה גם משפיע מאוד על המשקל) וגודל פיזי (נכנס לילקוט, נכנס לתיק של מחשב נייד ,נכנס לכיס) . האפליקציות שאתה להריץ עליו כמו משחקים,גלישה, matlab,סרטים משפיעים על החלקים שהנייד מורכב מהם. ככל שהדרישות שלך לביצועים עולות זה יכול להשפיע באופן הפוך על הניידות (משחקים צריכים כרטיס מסך חזק שאוכל יותר סוללה). לרוב ככל שהניידות עולה והביצועים גם עולים כך גם עולה המחיר אבל אתה יכול לחתוך בשני הפרמטרים האילו ולקבל מחיר אטרקטיבי.

פורסם
  • מחבר

יש דברים שיקרטעו יותר ב 900 מאשר בווינד ?

אני ממש לא יודע איזה מחשב לבחור , אני רוצה ניידות אך גם שהמחשב יהיה הכי טוב שאפשר יחסית למחשב אולטרא ניד .

איזה מחשב מביניהם עדיף ?

ויש לי עוד שאלה , אפשר באיזה צורה לגרום למשטח מגע של הוינד להיות מולטיטאצ' כמו שיש ב 900 או שזה חומרה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים