עבור לתוכן

האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

פורסם

בודאי שאפשר

פורסם

תלוי בנייד.

פורסם

ובאיזה נייד לא ניתן?

פורסם

בנייד שיש לו רק חריץ אחד לזיכרון.

ואי אפשר לקנות סטיק של 1.5GB.

או בסוגים מסויימים של ASUS EEE, ששם הזיכרון מולחם ללוח ואי אפשר לשדרג אותו בכלל.

פורסם
  • מחבר

מדובר במחשב חדש יחסית של LG בעל לפחות 2 חריצים הבעיה היא שהמוכר אמר לי ש1.5 זה לא טוב ושהמחשב יכול לעבוד או על 1 או על 2 גיגה

האם זה בלוף?

פורסם

בנייד שיש לו רק חריץ אחד לזיכרון.

ואי אפשר לקנות סטיק של 1.5GB.

או בסוגים מסויימים של ASUS EEE, ששם הזיכרון מולחם ללוח ואי אפשר לשדרג אותו בכלל.

מי דיבר על סטיק של 1.5? וממתי ב-ASUS EE יש ויסטה או יכולים לשים ויסטה? זה דבר שאתה אמור לדעת...

מדובר במחשב חדש יחסית של LG בעל לפחות 2 חריצים הבעיה היא שהמוכר אמר לי ש1.5 זה לא טוב ושהמחשב יכול לעבוד או על 1 או על 2 גיגה

האם זה בלוף?

כנראה שהוא ניסה להסביר לך על DUAL CHANNEL, אבל איזה מחשב של LG מגיע עם 512 MB???

עריכה:..סליחה.. יש לך 1GB אז למה לא להוסיף עוד 1GB?

פורסם

ביקשת דוגמאות, נתתי דוגמאות.

בקיצור, צריך לבדוק כמה חריצי זיכרון יש במחשב, איזה זכרונות יש שם, ובאיזה נפח של זכרונות המחשב תומך. (אם הוא חדש, אין סיבה שהוא לא יתמוך ב-2GB)

אם יש כרגע במחשב 2 סטיקים של 512MB, שכנראה עובדים ב"ערוץ כפול", לא יהיה חכם להחליף רק אחד מהם בשביל לקבל 1.5GB.

תאלץ להחליף את שניהם בשביל לשמור על הדואל צ'אנל.

פורסם

הועבר לפורום ניידים.

בדוק את הסטיקי של הזכרונות.

פורסם

מ1 ג'יגה ל2 ג'יגה סה"כ אתה תראה הבדל משמעותי בביצועים.

פורסם

אני לא חושב שה dual channel הוא כזה קריטי אבל כדי לשדרג ל2 או אפילו 3GB (עם 3 לא יהיה Dual channel ) לפחות הוא לא יתחן את הדיסק הקשיח כלכך הרבה. אני שידרגתי בXP מ256 ל768 והמחשב הנייד עבד פלאים יותר מהר. כשיש מחסור בזיכרון זה מאיט מאוד את המחשב כי זמן התגובה של הדיסק הקשיח איטי פי מיליון מזיכרון ואני לא מגזים. גם כונן SSD יותר איטי מDDR אבל זמן התגובה שלו מהיר בערך פי אלף או יותר מדיסק קשיח מה שיכול לעזור עם מחסור זיכרון אבל עדיין תרגיש האטה.

פורסם
  • מחבר

על הדרך עוד שאלה: אני בודק טמפ בREAL TEMP ועושה בדיקת עומס למחשב בOCCT הבעיה שהוא מגיע ל70 מעלות ומפסיק (כמובן שהנייד לא בOC)

האם זה תקין ואם לא איך אפשר לתקן זאת? אולי בגלל זה הלכו לי זכרונות לפני חודש?

פורסם
  • מחבר

אם מישהו יכול לענות לי על השאלה של הטמפ אני אשמח + ראיתי במנהל ההתקנים בויסטה שזכרון פנוי יש לי בין 20-0 זה אומר שכל הזכרון תפוס ושהמחשב עובד משמעותית יותר לאט?

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים