פורסם 2003 ביוני 722 שנים זה יכול לשפר לך אבל לא בהרבה.. ותוספת הרעש ששני מאווררים מחוברים זה לזה היא הרבה יותר גבוהה
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אאאמממ....נראה לי שכדי לך לעזוב את זה כי המאוורר יוצר תנוגות של האוויר ואם המאווררים לא סינכרונים הם יכוליםאפילו להפריע אחד לשני אז לא כדי , ובנוסף כמו שצוין בהודעה שלמעלה זה תוספת רעש ..ומחיר ;D
פורסם 2003 ביוני 722 שנים היית חושב שזה יתן דחיפה יותר טובהאבל המערבולות שיוצר הראישון יפריעו לשני ולכן הוא לא יעבוד טוב כמו שהוא לבדובכל מקרה דחיפה ששנים יתנו תהיה יותר גבוהה מכשהם מוצמדים
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר אאאמממ....נראה לי שכדי לך לעזוב את זה כי המאוורר יוצר תנוגות של האוויר ואם המאווררים לא [glow=red,2,300]סינכרונים[/glow] הם יכוליםאפילו להפריע אחד לשני אז לא כדי , ובנוסף כמו שצוין בהודעה שלמעלה זה תוספת רעש ..ומחיר ;Dמזתומרת?ובדקתי הם לא מתנגשיםהמארז שלי עם 50 מעלות בכמה זה יכול לשפר?
פורסם 2003 ביוני 722 שנים תנוגות=תנודותאו תענוגות איך שתבחרבשביל מיקרים כאלה יש לך את כפתור ה"עריכה" תשתמש בו.כמו שאמרו לדעתי ממש לא כדי כי זה ממש לא יוסיף אם בכלל ואפילו זה יכול להפריע לזרימת האוויר.תשים אותו במקום שונה במארז, בוודאי שלא על מאורר אחר.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים הם לא מתנגשים , זאת לא הכוונה.להב של הראשון יכולה להסתיר ללהב של השני , בקיצור זה לא טוב כי המאוורר הראשון חוסם את השני...למשל.אל תעשה את זה !50 מעלות למארז ? אולי למעבד..?זה מאוד מאוד מאוד גבוה למארז..
פורסם 2003 ביוני 722 שנים דווקה ששני המאווררים לא סינכרוניים במהירות שלהם התוצאה יכולה ליהיות מאוורר אחד יותר חזקאם שני המאווררים הם באותה מהירות ואותה דחיפת אויר יכול להיתקבל מאוורר אחד שדוחף אויר טיפה יותר חזק ממאוורר יחיד מאותו סוג
פורסם 2003 ביוני 722 שנים כלומר שני המאוררים נעים באותה מהירות ברווחים שוים בין הלהביםכך המערבולות של הראישון לא יפריעו לשני
פורסם 2003 ביוני 722 שנים כלומר שני המאוררים נעים באותה מהירות ברווחים שוים בין הלהביםכך המערבולות של הראישון לא יפריעו לשניוהסיכוי שזה יקרה (ללא פעולה מיוחדת) הוא??
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר התבלבלתח המארז הוא על 40מעבד 50אני יכול לסדר שהלהבים לא יפריעו אבל המהירות שונה
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אל תשים אותם צמודים, שים אחד עם גישה לאוויר טוב מבחוץ למארז ותבנה איזו "מנהרת" אוויר אל המאוור שעל המעבד ומשם לצלעות קירור, זה נראה לי יקרר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.