עבור לתוכן

מפרט כמעט סופי והתלבטות אחרונה לגבי לוח

Featured Replies

פורסם

יש לי את המפרט הנ"ל:

מעבד אינטל Q9550 CORE 2 QUAD

זכרון REAPER 4GKIT DDR2 800 OCZ

לוח ג'יגהבייט GA-X48-DS4

דיסק קשיח 750GB 32MB S2 SEAGATE

מארז PLUS ARMOR THERMALTAKE שחור + חלון

מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE

כרטיס מסך 4870X2 sapphire

עכשיו האם כדאי לרדת קצת ולקחת P43-DS3L כדי לחסוך בעלויות. מצד שני אני חושש שכשאני אשדרג קצת אני אקבל צוואר בקבוק כי הלוח חלש.

אז שני שאלות לי, מה דעתכם על המפרט? והאם כדאי לרדת קצת בלוח? כי אני לא מתכנן לעשות ממש OC או CF.

פורסם

תרד בלוח אפילו ל P45 לא יהיה שם הגבלה..

מה גודל המסך שלך? (X2?!?!?!?)

לגבי המעבד אתה תשתמש בו? או שסתם לקחת?

ואם אתה לא עושה OC בכלל..

פורסם

1.המעבד הוא בזבוז, אם לא תבצע OC אז E8400 יציב ביצועים דומים בחצי מחיר.

2.הלוח שווה אולי בשביל מי שמתכנן CF, אחרת אין סיבה.

3.הכרטיס מסך מיועד למסכים מפלצתיים כמו "30 בעלי רזולוציה של 2560X1600.

סה"כ בזבוז אחד גדול.

פורסם
  • מחבר

1. אני מעדיף משהו יותר מתקדם טכנוגולית ממשהו שיציג לי ביצועים יותר טובים נכון לעכשיו, והגישה הזו השתלמה לי כבר משהו כמו 12-13 שנים.

2. סבבה, אני אוריד.

3. מי אמר שאין לי מסך 32 בבית שאני רוצה לשחק עליו?

פורסם

המסך 32 שיש לך בבית הרזולוציה שלו נמוכה ממסך "19. אתה באמת לא צריך את זה.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום בדגש על שקט ונתוני גיימינג - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

מפרט בזבזני להחריד - יש בדיוק התרמה לאיל"ן עכשיו... זה שימוש הרבה יותר טוב לכסף שלך מאשר רווחים למוכרים בחנות מחשבים וללא כל סיבה!

פורסם
  • מחבר

tmpusr, עם כל הכבוד, אני לא מבקש מפרט, אני מתייעץ, אז הtamplate נראה מיותר לדעתי.

כמו כן, אני קונה את זה במחירי עלות בלי שום רווח לאף חנות, אז אל תדאג לכסף שלי (:

פורסם

psychuil - אל תתחכם בבקשה. :nono:

לא דאגתי לרווח של המוכרים אלא לבזבוז המוחלט שיש ככל הנראה במפרט שלך - אבל ללא שימושים והעדפות אי אפשר לקבוע זאת.

להזכירך:, אתה שאלת:

מה דעתכם על המפרט?

אם אתה רוצה חוות דעת על המפרט - מלא את כל הפרטים הנדרשים כולל תקציב בכותרת.

אם אתה רק רוצה להתייעץ לגבי הלוח (שאין כל שחר לאמירה שהוא "חלש", מה שמסביר כנראה את בחירת המפרט) - רק תאמר ואעביר את הדיון לפורום "לוחות אם". זה אבסורדי שאתה מתלבט על לוח האם ולא על המעבד וכרטיס המסך המופרזים בעליל.

פורסם
  • מחבר

הסיבה העיקרית שאני מתחרע, זה כי ניתנה לי האפשרות לקנות את אלו ספציפית במחיר שהוא דיי בדיחה יחסית למחיר השוק.

והשימושים הם גיימינג על 1920*1200 עם AA וAF. ואחרי זה לשחק במשחקים שיצאו עוד כמה שנים גם.

(למה אני נשמע עילג להחריד בשורה האחרונה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים