פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים שלוםנרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאודיואב
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר 1: נכנסים ל RAPIDSHARE.COM.2: עושים LOGIN.3: לוחצים על לינק.4: SAVE AS.+את זה הבנתי אבל למה הוא מוריד לי על מהירות נמוכה של 50 ק"ב שיש לי אינטרנט 5 מגה ?תודה יואב
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר למשתמשי הפרמיום יש תוכנת הורדה ייעודית.אתה מתכוון לRAPIDSHARE MANAGER אם כן איתה הורדתי במהירות הנ"ל יואב
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הנושא הועבר לפורום כללי.שימו לב שהדיון הזה לא יגלוש לנושאים העוסקים בהורדת תכנים לא חוקיים (בהתאם לחוקי הפורום)במידה ומישהו יזכיר / יתן קישור לאתר שכזה, הוא יורחק מיידית וללא אזהרה מהפורומים של HWzone.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים וזה מוריד לך לאט?בדוק טוב שהתחברת לחשבון שלך וזה שמר את הקוקי במחשב..מעבר לזה מומלץ להשתמש במנהל הורדות כלשהו(לא ראפיד מאנג'ר)וכמובן שלפני כל זה בדוק שמול הספק שלך אתה מקבל מהירות תקינה
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר וזה מוריד לך לאט?בדוק טוב שהתחברת לחשבון שלך וזה שמר את הקוקי במחשב..מעבר לזה מומלץ להשתמש במנהל הורדות כלשהו(לא ראפיד מאנג'ר)וכמובן שלפני כל זה בדוק שמול הספק שלך אתה מקבל מהירות תקינהתודה רבה הצלחתי לפתור את התעלומה אפשר לנעול
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר הגדרתי לו בחשבון שההורדות ישירות (DIRECT DOWNLOADS) והתקנתי פלש גט ושה עובד 100 אחוז כול הזמן יואב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.