פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הייתי משתמש במסך הLCD שלי במשך תקופה ארוכה כמסך מחשב(MAG 32") יש לציין שלא הכרתי את המושג צריבת מסך עד שזה קרה ליוכמו מאז הוא מתמיד לא השתמשתי בשומר מסך משום שלא ידעתי למה הוא מועילבכל אופן שמתי לב שגם שאני רואה טלוויזיה אפשר לרעות ברקע את הצללים של הרקע של הדסקטופ שליהחלטתי להתקשר לחברה משום שיש לי אחריות ל3 שניםושם הסבירו לי שהתופעה נקראת צריבת מסך והיא קרתה משום שלא השתמשתי בשומר מסךהם גם אמרו לי שאין לי אחריות על צריבת מסך ושאני יכול לראות את זה בתעודת אחריות שלימה שהם הציעו זה תיקון בתשלום(300-400 שקל) .. התיקון לא מבטיח הצלחהמה שקורה בתיקון זה ששמים מסך ממש בהיר במשך כמה שעות ובעצם מנסים לצרוב את המסך מחדש ללבן כך שלא תורגש הבעיההחלטתי שלא לשלוח את המסך לתיקון גם בגלל המחיר וגם בגלל שלא מובטח לי שהוא יתוקןויכול להיות שאני אשלם על כלום...מה שרציתי לדעת אם כאן בפורום אתם מכירים פיתרון אחר לבעיהאו באמת להסביר לי על הדרך שהסבירו לי בחברהאיך אני יכול לעשות את זה בעצמי בבית? פשוט לשים רקע לבן?יש תוכנה מיוחדת אולי שיכולה לעזור לי?תודה לעוזרים, ליאור!
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אמנם זה מיועד לפיקסלים שרופים יש סיכוי שזה יעזור לךhttp://www.jscreenfix.com/
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים פשוט תפעיל PAINTER או משהו ותיצור תמונה לבנה בגודל של הרזולוציה המקסימלית של המסך, כוון את ה DESKTOP לרזולוציה הזאת.תריץ את הקובץ ושים על מסך מלא.תשאיר אותו ככה כמה שעות או יום שלם.ואחרי זה כוון כבוי מסך אוטומטי אחרי 10-15 דקות כדי לשמור על המסך בעתיד.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אני אנסה.. תודה רבה לשניכם =] אני אודיע מה קורה עם זה מחר או מחרתיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.