עבור לתוכן

GPU

Featured Replies

פורסם

שלום איך אני מגדיל את ה-GPU במחשב שלי

פורסם

תיראה חבר, בהתחלה סלחתי אבל עכשיו אתה מתחיל עצבן, אתה שואל שאלות מטומטמות והכותרות שלך לא שונו למרות מה שאמרנו לך.

בהתחלה שאלת איך אתה מבטל את ההגבלת המיהירות באינטרנט ועכשיו את זה?

מה אתה עולה חדש?

אתה לא מגדיל את הGPU, אתה קונה אחד חדש (כרטיס), אם אתה רוצה לדעת איך אתה עושה לו OC יש מדריך באתר.

פורסם

אני לא יודע אם אתה בן או בת אז אני יהמר ;D

את ביכלל יודעת מה זה GPU?

GRAFIC PROCESSOR UNIT - זה המעבד שבכרטיס מסך, זה חומרה, אי אפשר לגדיל אותו (אלא אם כן את באה עם פטיש ומרביצה לו ;D ) אולי את מתכוונת ל 0C? (המהרה- להגדיל את המהירות שלו )

פורסם

עכשיו ראיתי את התגובה של MOOMOO אני לא הייתי כאן בימים האחרונים אז לא ראיתי את הת'רד על האינטרנט , אבל בן אדם אם הוא שואל (שמתי לב שההודע בלשון זכר (: ) שאלה כזאת זה אומר שחסר לו ידע בסיסי ובשביל זה אנחנו כאן, זה לא היה מזיק אם היית עונה לו לעיניין במקום לכעוס ;D

פורסם

עכשיו ראיתי את התגובה של MOOMOO אני לא הייתי כאן בימים האחרונים אז לא ראיתי את הת'רד על האינטרנט , אבל בן אדם אם הוא שואל (שמתי לב שההודע בלשון זכר (: ) שאלה כזאת זה אומר שחסר לו ידע בסיסי ובשביל זה אנחנו כאן, זה לא היה מזיק אם היית עונה לו לעיניין במקום לכעוס ;D

תסתכל אחורה בהודעות שהוא רושם, דברים שטותיים ואני תמיד עונה, אבל לפחות שמבקשים ממנו לשנות לכותרת נורמלית הוא לא

עושה את זה(כבר 5 תרדים לאחרון קראו "תוכנה") אז זה מעצבן אותי >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים