פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אני חושב חתיכת גבינה עם פפריקה (לפחות זה מה שהוא יחשוב) תעשה את עבודה ותרדים אותו יופילמי שלא הבין אני מתכוון לרעל עכברים טהוראגב, למי שיש כלבים מטומטמים בבית שאוכלים הכל כמו הכלבה שלי שאוהבת אפילו חמוצים.... העצה הנ''ל אינה תקפה
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אז מה הבעיה להרוג בנאדם, תהרוג בנאדם יבואו עוד כמה מאות אלפים ביום.זה אכזרי יש מלכודות פחות אכזריותכן, אני בטוח שזוג בני אדם חרמנים בטירוף יגיעו ל100 צאצאים בשנה.אני חושב חתיכת גבינה עם פפריקה (לפחות זה מה שהוא יחשוב) תעשה את עבודה ותרדים אותו יופילמי שלא הבין אני מתכוון לרעל עכברים טהוראגב, למי שיש כלבים מטומטמים בבית שאוכלים הכל כמו הכלבה שלי שאוהבת אפילו חמוצים.... העצה הנ''ל אינה תקפההוא יכול למות במקום קשה\בלתי אפשרי לגישה, ואז הנזק הבריאותי והכלכלי עלול להיות גדול מהנזק שהוא עושה כרגע עד שייתפס במלכודות.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים בסדר.... העיקר שימות... במוקדם או במאוחר תדע...מה אתה רוצה?!?להשטיל שדר גלי רדיו בתוך הגבינה?!?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר מה אתה רוצה?!? להשטיל שדר גלי רדיו בתוך הגבינה?!? שהוא ייתפס באחת המלכודות, ואולי אם יתמזל מזלוי ישבור את המפרקת.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים אז מה הבעיה להרוג בנאדם, תהרוג בנאדם יבואו עוד כמה מאות אלפים ביום.זה אכזרי יש מלכודות פחות אכזריותציאניד?
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים ציאניד?רעל מאוד מרושע, לוקח זמן עד שמתים מציאניד, גם בריכוז גבוה.שוב פעם - עכבר מורעל יכול להרעיל גם מיני חיות טרף מוגנות.סתימת חורים, סגירת כל המזון במקרר או בקופסאות וכמה מלכודות כלוב יעשו את העבודה. כמה עכברים... אפשר לחשוב...
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים רק חתוליש לי חתולה בבית ושום דבר לא שורד פה יותר מ4 דקות, ג'וקים, יתושים, דבורים, עכברים בכלל יותר מפותחים הם לא מתקרבים בגלל הריח של החתולה אבל אני מת שאחד יבוא לפה שהיא תראה לו את הvengence שלהתמונה של המאמי:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מחבר לשכנים שלנו יש גור חתולים בן חודשיים שהם קנו בכמה אלפי שקלים, הייתי לוקח אותו לכמה ימים אבל אני מפחד שהוא יידבק במשהו מהעכבר ואני אצטרך לשלם עליו :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.