עבור לתוכן

הצילו! עכבר בבית

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, אני בבעיה.

גיליתי אתמול והיום POOP (או בעברית תקנית - צואה) עכברים בבית. אם אתם רוצים לדעת מאיפה יש לי כל כך הרבה אינטליגנציה לדעת שמדובר בעכברים - בבית הקרקע הישן שלנו לפני 4 שנים היו עכברים, אז אני לעולם לא אשכח איך זה נראה. מה שמוזר הוא שאז הם הופיעו אחרי שלא היינו בבית שבועיים בגלל נסיעה לחו"ל, והפעם היינו בבית.

הבעיה שכיום אנחנו גרים בקומה 3, ואני בספק שהוא יילך החוצה לבד.

מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו? רעל עכברים\גליוטינה\מלכודות דבק? מה הכי אפקטיבי.

וחבר'ה - בבקשה שיענה רק מי שהתעמט עם יצורים רשעים אלה בעבר וניצח\הפסיד. (רצוי ניצח)

• תגובות 39
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שים מלכודת, ותדאג שלא יהיו יותר מידי כבלים של המחשב או מכשירי חשמל אחרים על הריצפה.. הם עלולים לטעום אותם.. :P

פורסם

שים לו ככה צלחת גבינות משובחת ומתחת סלוטייפ ואז הוא יראה את הגבינות ירוץ לאכול וידבק. [שים לב שאתה משתמש בגבינה משובחת, העכברים של היום לא מתפשרים].

סתם...

שים מלכודת עם קצת גבינה.

פעם גם אצלנו היה איזה אחד שהאזור היה חדש.

ושמנו מלכודת וזהו.

פורסם

שים את המלכדות הזאת שפועלת על קפיץ ובפנים אתה שם לו גבינה\ נקניק ואז כשהוא אוכל מזה הדלת נסגרת והוא נישאר בפנים. היה לנו פעם אחד בבית וריאנו שהוא נכנס לשירותים - שמתי את המלכדות עם הקפיץ - תוך בדיוק שעה שמעתי את הקפיץ נסגר והוא נתפס!

פורסם

גבינה צהובה, בניגוד לחשיבה המסורתית, לא עובדת עד כדי כך טוב.

למרות שהם אוהבים את הטעם- לרוב הגבינות הצהובות אין ריח כזה חזק.

תשתמש במלכודת לבחירתך (כלוב/קפיץ לוכבד וכו'), ובתור פתיון שים חמאת בוטנים, זה עובד הרבה יותר טוב מגבינה, והריח שלה מתפשט לסביבה הרבה יותר מהר.

פורסם

יום אחד הרגשתי שאני מספיק אווילי אז הכנסתי מכשיר שכולו חתיכת עץ שיש עליה מלא חוטי ברזל שכולם מחוברים לחשמל עם ארכה...

באמצע שמתי גבינה....

כשהיה לי קצר בבית ידעתי שהלך עכבר לעולמו...

מו הא הא! :jump:

פורסם

האירוניה! העכבר שאתה מחפש נמצא באווטר שלך! ;D

שים לו מלכודת כזאתי חמודה של חמאת בוטנים, גבינה חמודה, הוא כבר יבוא, ומי שמעלי, :lol:, מצאת עכבר שרוף אחר-כך ?

פורסם

זה נראה כמו קפה שחור אבל אני בטוח שזה היה עכבר... אני חושב :kopfpatsch:

פורסם

אוויי ויי :P

פורסם

רק תעשה טובה ואל תשתמש במלכודות האלה מטום וג'רי זה ממש ממש אכזרי

פורסם

מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו?

העכברים של היום אניני טעם. אוכלים אצל ישראל אהרוני.

ולעניינינו - תרכיב את מלכודת החשמל שהציע לך electric.

פורסם

תזמין A-Team של חתולים רוצחים :lol:

catnipLegalized.jpg

killer-cat.jpg

פורסם

מנסיון אישי - תקנה מלכודת דביקה ותדביק עליה קצת גבינה באמצע

עובד כמו גדול. ותשאיר את זה ללילה

פורסם
  • מחבר

מנסיון אישי - תקנה מלכודת דביקה ותדביק עליה קצת גבינה באמצע

עובד כמו גדול. ותשאיר את זה ללילה

מצידי אני אשים לו ק"ג פרמזן על המלכודת דבק אם זה ייגרום לו להיתפס - תהיה סוג של "הסעודה האחרונה" :smile1:

מה שמוזר הוא ששמתי ללילה 3 חתיכות גבינה צהובה במקומות אסטרטגיים שונים - והוא לא נגע בכלום. והכלוב עם הקפיץ שגורם לדלת להיסגר נסגר בלי כלום, אבל גם בלי שייגעו בפתיון - מוזר מאוד. אולי או התנגש בכלוב או משהו?

פורסם

מצידי אני אשים לו ק"ג פרמזן על המלכודת דבק אם זה ייגרום לו להיתפס - תהיה סוג של "הסעודה האחרונה" :smile1:

מה שמוזר הוא ששמתי ללילה 3 חתיכות גבינה צהובה במקומות אסטרטגיים שונים - והוא לא נגע בכלום. והכלוב עם הקפיץ שגורם לדלת להיסגר נסגר בלי כלום, אבל גם בלי שייגעו בפתיון - מוזר מאוד. אולי או התנגש בכלוב או משהו?

חח יש לך עכבר מסטול בבית

תפטר ממנו מהר.

מלכודת דבק עם חמאת בוטנים או גבינה מסריחה יעשה את העבודה.

שים מלכודת קרוב למקום שראית אותו ואחת רחוקה למקרה שהוא כבר הלך רחוק...

ותקווה שהוא בכלל יצא.

ואם יש לך רשתות וכאלה תדאג שהם תמיד יהיו סגורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים