עבור לתוכן

להאריך את חיי הסוללה

Featured Replies

פורסם

לאחרונה רכשתי את המחשב הנייד הראשון שלי :yelclap: וזאת הפעם הראשונה שאני משתמש

במחשב הנייד לא לצורכי עבודה, אלא נטו בשבילי ולכן הניידות מאד חשובה ומכאן גם ההתנתקות מהשקע.

בעבר לא יצא לי לשחק עם הגדרות המחשב ובטח, שלא עם חלונות ויסטה, על מנת להאריך את חיי הסוללה.

ולכן אני מבקש מכם המלצות מה ואיך כדאי להגדיר, קישורים למדריכים באינטרנט, וכל הארה והערה בנושא.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

תראה קודם כל בויסטה למטה יש לך את מד הסוללה ובו 3 מצבים של צריכת הסוללה..כמו כן אתה יכול לקבוע מצב משלך ולהגיד למחשב למה אתה מעדיף לתת עדיפות וליצור תוכנית משלך..!

חוץ מזה שתדע שהסרגל כלים היפה בצד של ויסטה זולל סוללה וגם אפקט השיקוף זולל סוללה...!

זהוא והאמת הרבה מהמדריכים שראיתי לא באמת ייעלים כל כך..!

שמור על הסוללה דאג לפרוק ולטעון אותה ....והדרך הכי טובה לחיי סוללה טובים היא פשוט לקנות סוללה גדולה מהסטנדרט...ח 9 תאים וכאלה..!חחח

בהצלחה.!!

פורסם

שמור על הסוללה דאג לפרוק ולטעון אותה .... ???

תוכל בבקשה להסביר כיצד ?

אגב גם אני רכשתי היום נייד חדש וזכרתי שקראתי פעם (והמוכר בחנות אימת), שכשעובדים עם החשמל מחובר לפרק זמן ארוך יחסית רצוי לפרק את הסוללה....

מה אתה אומר ?

פורסם

נגיד אחת לשבוע - שבועיים תגמור אותה עד הסוף לגמרי ואז תטען מחדש..!

ובקשר לפירוק הסוללה אני אומר כזה דבר...סוללה נגיד עולה 600 שקל (+-) עכשיו מן הסתם שתוך חצי שנה היא לא תתקלקל וגם אם כן אז יש אחריות וזה מזכיר לי סיפור שקניתי תמערכת הראשנה לאוטו שהייתי בן 17 כל הזמן הייתי מפרק את הפאנל ומחזיר אבא שלי אמר לי יילכו לך המגעים ואמרתי לו לא זה מיועד לזה..!

וכמו שהוא אמר תוך תקופה לא יום יומיים אבל בסוף נדפקו המגעים ותאמין לי שעדיף להחליף סוללה ולא להתחיל ולתקן את המגעים שלה..! זה ייעלה הרבה יותר מסוללה..!

אז זה כבר דעה אישית וניסיון אישי..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים