פורסם 2003 ביוני 722 שנים הנתונים:50/100 watt2 way38-30000 hzbass reflex4-8 ohm90 DBArt . No. 144101מחיר :800 שקל.שימושים: מוזיקה בעיקר.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים יש לי ניסיון טוב איתם...חברה די טובה.לפי המפרט מדובר ברמקול שמגיע מאוד גבוה מבחינת הטרבל, ממש גבוה.נראה די טוב יחסית למחיר, אך תלך להאזין לו לפני.יש קישור למוצר עצמו?
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר שמעתי אותם בסלון שלי אפילו והוא נשמע פשוט מעולה. אבל לא מצאתי שום קישור ושום מידע עליהם.ובחנות כשהוא הפעיל אותם אחרי ששמעתי Warfadale , Koda כי הם היו היחידים במחיר הזה חשבתי שהוא הפעיל גם סב.פשוט רציתי לשמוע מה אתם חושבים על החברה בכלל. כי אני יודע שרמקולים לרכב של החברה של הסדרות הנמוכות פשוט גרועים.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר מה הדגם? ולמה הם כאלה זולים? אין לי מושג מה הדגם, רשמתי בהודעה הראשונה את כל מה שרשום עליהם. הנה מצאתי את הדגם: Motion 10
פורסם 2003 ביוני 722 שנים אני גם מעוניין לראות את הרמקולים ומפרט יותר ברור לגביהם באיזה לינק עם אפשר..
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר אני גם מעוניין לראות את הרמקולים ומפרט יותר ברור לגביהם באיזה לינק עם אפשר..לא מצאתי שום אתר באנגלית אם ביקורות על הרמקולים האלה. אבל בעקרון רשמתי בהודעה הראשונה שלי את כל המידע שיש על הרמקול.ובעיקרון אני ממליץ לך לשמוע אותו , בהחלט תמורה טובה למחיר שלו לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.