פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים רציתי לקבל חוות דעת על ה CANON S5 IS שלפי מה שראיתי הוא מעולה אבל לא ראיתי אותו באמת.מישהו מכיר את המצלמה או יכול לתת המלצה למצלמה דומה במחיר דומה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כעיקרון זה או S5 או Fuji s9600.אני גם רוצה ליקנות מצלמה כבר הרבה זמן, אבל אני לא מצליח להחליט.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר הFuji s9600 קצת יקר לטעמי וגם שוקל הרבה 750 גרם בניגוד ל 550 של הS5יש מישהו שמבין בדברים ויכול לעזור לי??
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים באמת חשוב לך המשקל? בכל מקרה, אני קניתי את הS5 והיא מצוינת! רק חבל שאין לה עדשה רחבה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר לי לא אבל עדיין, בכל מקרה אין לך עוד פרטים או דברים על הS5?ורק שתדע אפשר לקנות מתאם לעדשה שנותן לו עדשה רחבה
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים לי לא אבל עדיין, בכל מקרה אין לך עוד פרטים או דברים על הS5?ורק שתדע אפשר לקנות מתאם לעדשה שנותן לו עדשה רחבהאני חושב שזה מגיע על חשבון איכות.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר אולי, בכל מקרה יש למישהו חוות דעת עם יותר פירוט מזה: באמת חשוב לך המשקל? בכל מקרה, אני קניתי את הS5 והיא מצוינת! רק חבל שאין לה עדשה רחבה.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים רציתי לקבל חוות דעת על ה CANON S5 IS שלפי מה שראיתי הוא מעולה אבל לא ראיתי אותו באמת.מישהו מכיר את המצלמה או יכול לתת המלצה למצלמה דומה במחיר דומה.אתה חייב לציין את הדרישות המדויקות שלך ואת מסגרת התקציב. כמו כן, שים לב שהיום יש DSLR במחירים מאוד נמוכים.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר או קי:הייתי לוקח DSLR אבל הם גדולים מדי בשביליתקציב, דומה לS5IS בערך 1500זום גדול לפחות 10Xלפחות 8MPבערך אותו גודל לS5 שיהיה טוב בזום מלא אבל גם מאקרו טוב.ראיתי שיש את ה panasonic dmcfz18 שהוא דיי דומה אבל אין לי מידע עליו
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אז תקרא עליהם ביקורות!חפש ביקורות בזאפ(לא ממש אמין) ותקרא בDPREVIEW. מה כ"כ מסובך?חפש בגוגל:canon powershot s5 is reviewוהופ תוצאה ראשונה.כנס לגבי הפנאסוניק.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים שאלת תם. למה אתה צריך זום חזק? אתה מצלם חיות בטבע או ציפורים? אירועי ספורט? אלו בד"כ השימושים של זום חזק אצל חובבנים. בחלק מהמצלמות יש tradeoff כבד עקב הזום מלבד הגודל (חיישן קטן, עדשה פחות איכותית, ויתור על זוית רחבה, קושי בפוקוס).בבקשה תפרט את הצרכים שלך. תעזר באתר של boren אם צריך.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אני מצלם חיות בטבע וכן גם תחרויות ספורט ויש לי צורך בזום גדול אבל נראה לי שאני יחכה ל מחליף של ה S5 הSX1s
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.