פורסם 2009 ביולי 2216 שנים פרק מעולה ומשחק אידיוטי ברמות לא הגיוניות. מה לעזאזל היה המשחק הזה?!מה הקשר לפנדה? מה הקטע עם החולצה? ומה עם השוט? ומה הקריין? ומה הכל?!!?!?!?! :s07:
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים החלק על מאריו היה חלש אבל המשחק הזה ל3DO אחרי התחלה חלשה היה חזק התחיל להצחיק אותי מי החלק של השוט ומאז הכל היה מצחיק
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אין כאן סתירה עם מה שאמרת. זה אפילו לא משחק, בטח שלא משחק שלם אני לא חושב שעלות ההפקה וההפצה גבוהים מי יודע מה במקרה הזה...
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים זה נראה כאילו כל המשחק עצמו מהווה בדיחה פרטית כלשהי של היוצרים...לא זה ניראה כמו אנשים שניסו לעשות כסף בעזרת פרויקט רדוד כזה גם היום יש הרבה פרויקטים דרג ז בשוק אם תקציב פיתוח של מנת פלפל מחברות אלמוניות אז זה לא היה שונה
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים פרק ממש טוב, משחק ממש הזוי.מעניין אם מישהו ממש הוציא כסף על החרא הזה ועד כמה הוא רצה לרצוח את היוצרים אח"כ.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים יש בלונדה אם סיליקון על העטיפה בטח היו אנשים שקנו את המשחק וחשבו שזה הולך להיות סרט פורנו אינטרקטיבי... : : : (סתם סתם לא היה לי 3DO )
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים ה-3DO היה אחת הקונסולות הראשונות עם כונן CD.זה היה בתקופה שאנשים לא הבינו הרבה במשחקים, לא היו ביקורות באינטרנט ואנשים לא תמיד ידעו מה הם קונים.הרבה מהמשחקים שהשתמשו בוידאו מלא היו לא מדהימים, אבל זה . . . זה באמת לא משחק.מעניין כמה עותקים נמכרו
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים פרק פשוט קורע, ומשחק הכי הזוי שיצא לי לראות, אני חושב שגם חברות פיתוח גדולות לא היו מצליחות להוציא משחק כזה גרוע גם אם היו ממש מנסות...
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים הבחורה היא Jeanne Basone (אני ממליץ לחפש ביוטיוב את השם של המשחק, העלו המון קטעים מצחיקים בטירוף).
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מת אליו ראיתי את כל הפרקים אבל אחרי ההפסקה הארוכה שלו הרמה שלו קצת ירדה עם כבר נרד אז אני בטוח שכולכם מקירים את NOSTALGIA CRITIC יש לו סרטונים קוראים מצחוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.