פורסם 2009 בינואר 2816 שנים שאני חושב על זה הפרק על מיקל גקסון ממש נישפכתי זה היה ענקי שמייקל מציל ילדות קטנות
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים Super-Mecha-Death-Christ V2.0b!וגם אני מתלבט בין באטמן ל moonwalker, שני הפרקים היו "על רמה" ;Dאגב, רק אני חושב שזה שעשה את "הג'וקר" בפרק השני על המשחקים של באטמן הצליח לעשות אותו ממש מצוין ודומה לסדרה המצוירת?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים הוא משוגע על כל הראש, וכן גם אני איתך, הוא עשה את הג'וקר אחד לאחד . גם מייקל ג'קסון גאוני עם הילדות (הם היו רק צריכים ילדים במקום אבל אם חזון לא מתווכחים) ...
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים לא היה עוד משחק מתסכל כמו דיק טרייסי, מעניין אם יהיה. הוא אשכרה כמעט בכה בגלל המשחק הזה ואני לא מאשים אותו.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר לדעתי שיא התסכול שלו היה בSILVER SURFER. You touch the ceiling you die You touch the floor you die you touch the wall you die to far to the right you die to far to the left you die you die die die die die die die die die die die die die die die die die die
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים הפרק על באגס באני הוא אחד הטובים ביותר שראיתי בינתיים. הזוי לחלוטין. קורע לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.