פורסם 2009 בינואר 2616 שנים תשמע, הבנאדם לקח תחביב שלו ובעזרת סרטון מטופש שעשה בשביל חברים שלו, מרוויח עכשיו כסף יפה ומקדם את החלום שלו. אתה חייב להעריך את זה
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר תראה, אני לא ידוע כמה הוא מרוויח אבל כן, תרומות זורמות.קצת מוזר לי שעבר מעט זמן ולא ייצא סרטון חדש :-\
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מאז שיש לו עסקה עם GAMETRAILER אני בטוח שהוא מרוויח מזה יפה (זה הרי אתר ששייך ישירות לMTV). לא לדבר על SPIKE. אתה יודע כמה צפיות יש לכל דבר שהוא עושה? זה מטורף.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אני חושב שSPIKE צריכים לתת לו תוכנית משלו יכול להיות נחמד תוכנית של חצי שעה פעמים בשבוע שהוא יבקר משחקים בדרך הזאת ולא רק משחקים ישנים
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים הוא בהחלט מרוויח מזה, ואם אני לא טועה יש גם איזשהו עניין עם קידום ל Rolling rock (הבירה שהוא שותה כל הזמן), אבל לא הייתה שום הודעה רשמית בעניין.אגב, המון מהמשחקים לקונסולות הישנות אלו תרומות.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר כן אם אני לא טועה הביאו לו את המשחק "hotel mario" מתנה ואמרו לו בציניות "תבלה" גם חלקים רבים הוא אומר שהוא קונה בשוק פשפשים, לפעמים אפילו בסנטים בודדים
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אני לא מדבר רק על המשחקים הישנים, תסתכלו על החדר שלו(התמונות שהביאו פה וגם מה שרואים בפרקים). דבר כזה עולה הון.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים לא עד כדי כך, רוב החדר מלא בקונסולות ישנות שאפשר למצוא ב 50-100 דולר באיביי, וטונות מהמשחקים הם תרומות.עולה הרבה? כן. הון? לא הייתי מגזים, במיוחד לנוכח העובדה שזה דבר שהוא אוסף כבר שנים.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לא כ"כ חלש. הוא פשוט לא היה אגרסיבי והתפרע כרגיל.(אני מניח שגם ה FPM היה נמוך מהממוצע)מה לדעתכם הפרק הכי טוב שהוא הוציא אי פעם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.