פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אנערף, בדרך כלל פותחים הכל בסביבות 17:00-18:00נראה לי יותר מאוחר, בסביבות 21:00.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר כעיקרון זה מיועד לאופנוענים (במיוחד אופנועני קסטום כמו הרליס וכאלה... ). כניסה מגיל 18+. זה נראה לי אחלה מקום לבילוי. עם אופי "קצת" יותר שונה מכל בר רגיל בתל אביב.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים נראה לי אתה יותר מדי רשעפשע קסדע רצאכ מכדי להכנס לשם, לא?מן הסתם כולם שם שחורים פליליים. אם כבר, אז לא יתנו לו להכנס כי הוא לא פלילי מספיק.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים למי שתהה , כנסו לפרופיל של המוטו רוק בר בפייסבוק:http://www.new.facebook.com/profile.php?id=1431931739מסתבר שבאמת יש שם חשפניות וכד' (תכנסו לאלבומי תמונות!!!!)
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר למי שתהה , כנסו לפרופיל של המוטו רוק בר בפייסבוק: http://www.new.facebook.com/profile.php?id=1431931739 מסתבר שבאמת יש שם חשפניות וכד' (תכנסו לאלבומי תמונות!!!!) בדר"כ הכניסה בחינם, ואם היא לא אז הכניסה העולה כמה עשרות שקלים.... אגב, שלא תבינו אותי לא נכון, זה גם לאלה שאין להם אופנועים. אבל בכל זאת מי שיש לו אופנוע זה בונוס.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים נראה לי סתם קבעו שהבר הוא סטריאוטיפ של אופנוענים, אבל בתכלס הוא מיועד לכל חובבי הרוק והמטאל גם P:
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר איזה לילה אדיר, הייתי אתמול בבר עם עוד 2 חברים, איזה בר איכותי, לכל מי שאוהב רוק ומטאל זה המקום בשבילו! בכניסה לבר תראו מן שדרה קטנה ששם מחנים את האופנועים, שדרה באווירה אמריקאית הרליסטית, מלא אופנועים (במיוחד קאסטומים) יפים ונדירים וייקרים וכמובן משופרים. המחירים סבירים ייחסית לבר. בקומת הקרקע תוכלו למצוא יצירות אומנות של חובבי ההרליסטים, כל מיני ציורי גולגלות וכו'... את הבר היפה ומקום מרווח לשבת, מוזיקת רוק/מטאל באוויר בנוסף יש גם מסך. בקומה שנייה תמצאו מלא חבר'ה שמעשנים ומשחקים בילארד, וכמובן אפשר לראות איזה קאסטום מגורזן תלויי שם. תבואו פעם אחת לשם, לא כל יום יש חשפניות אבל יהיו ימים שיודיעו על כך.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים תשמע..אני לא אוהב את הסגנון הזהאבל הבר מהמםבהחלט הייתי מנסהאיפה זה ממוקם?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר גם אני לא ממש אוהב רוק ומטאל, אבל אחרי שהייתי בבר זה מיד שינה את דעתי ורוק (מטאל פחות) התחילו להיות אהובים עליי.אם היית קורא לפני, הבר ממוקם בתל אביב רח' הרצל 146, אתה מגיע מקיבוץ גלויות ונכנס לרחוב הרצל (ימינה) ממש בתחילת הצומת זה נמצא (הבדל של חנות שניים מהצומת).
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר אחלה שבוע הבא אני בתל אביב אני אנסה את המקום עם עוד כמה חברים אל תשכח לכתוב חוות דעת אישית מהמקום. 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.