פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים פשוט מזעזע הסיפור הזה!!!יש משהו יותר טוב מעונש מוות.... חיתוך ה-***! שימותתתתתתתתתתת!!!!! רוצחחחחחחחחחחח!!!!!!
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים תגיד, באיזה מימד אתה חי? בתי כלא בארץ נמצאים רמה אחת מעל בתי כלא במדינות עולם שלישי.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים פשוט מזעזע הסיפור הזה!!!יש משהו יותר טוב מעונש מוות.... חיתוך ה-***! שימותתתתתתתתתתת!!!!! רוצחחחחחחחחחחח!!!!!!בבקשה שילטי בעצמך.אם את לא יכולה כתבי את הבלייך ב Ynet.את רק חושפת את האלימות הטבועה בך עצמך.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים תגיד, באיזה מימד אתה חי? בתי כלא בארץ נמצאים רמה אחת מעל בתי כלא במדינות עולם שלישי. רמה אחרת....אני במיקרה נוסע קבוע עם שוטרים בכלא 6 בכביש חיפה עתלית והם מדברים (בצורה שאפשר לשמוע..) על זה שבעקבות שאנו מדינה"מערבית" זה מחייב לתת לאסירים תנאים נוחים ואוכל טוב ותנאי מחיה טובים ומה עוד הם עצמם דורשים את זה ומאיימים על חיי הסוהרים !!מה זה צריך להיות !??????????להצליף בהם עם חשמל !!!!!.לאיזה מצב הגענו שפושעים דורשים תנאי מחיה טובים..וכל זה אמרה השוטרת בא מלמעלה בהוראה מגבוה....."בעקבות זה שאנו מדינה מערבית אז זה מחייב להתייחס אליהם בהתאם..."
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים בבקשה שילטי בעצמך.אם את לא יכולה כתבי את הבלייך ב Ynet.את רק חושפת את האלימות הטבועה בך עצמך.לא יודעת מה איתך, אבל אנשים שמסוגלים לדבר כזה, להרוג ילדה בת 4.5 על מה???? מגיע להם!!!
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כלא 6 זה כלא צבאי, אני מבין שאתה מציע לתת מכות חשמל לחיילים שדפקו נפקדות שבוע או ששתו וודקה בבסיס? :kopfpatsch:
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אני איתך בזה Radeoon38!!כל מי שיש לו אומץ לעשות מה שהוא עושה, יהיה לו אומץ לקבל את המגיע לו!!!!
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים צריך היום גזר דין מוות, למחבלים ולאנסים - ולסוחרי הסמים, הם כולם בקטגוריה של רוצחים שפלים. לבער את הפשע בקירבנו.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים הבעיה פה זה אובר-הומניות מצד המדינה לעבריינים "כבדים" שעושים מה שבא להם ועם מספיק כסף/קומבינות, יוצאים בזול וברוב הפעמים כמעט על כלוםדוגמא אחת איך הדוד סם עושה בשבילנו תעבודהhttp://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Criminal/200808/2008082612700.htmבנאדם פסיכי לא ממש מפחד ממוות, אבל לחיות בתת תנאים בבית סוהר לכל החיים ללא אפשרות חנינה נשמע אחרת לגמרי...אבל פה, במדינה הומנית שבא אסור לפגוע באחר, גם אם אחר פוגע בך/ ברכושך במישהו אחראני אישית לוקח בספק את ה"ממצאים" של המשטרה כל עוד הילדה לא נמצאה בצורה כזאת או אחרת
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים תת תנאים?ביקרתי בכלא חרמון במסגרת לימודית מסוימת, תאמין לי שמדובר בבית מלון 4 כוכבים אפילו, רק שאין בריכה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים ישראל מדינה דמוקרטית מדי. לגבי עונש מוות,בן אדם שלא מפחד ממוות שימות.. יש אחרים שכן מפחדים וזה ירתיע אותם . או לעשות בתי סוהר עם תנאים קשים .אפשר לעשות הרבה, רק קצת יוזמה ודברים ישתנו לטובה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים גזר דין מוות לאנסים?! ומה הלאה, מאסר עולם לגנבי רכב?צריך להיות איזשהי פרופורציה בין המעשה לעונש?וכלא חרמון זה בית סוהר שיקומי לאסירים עם יתרת מאסר של עד חמש שנים.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים ראבק ילדה בת 4\6[לא זוכר במדויק] מה אתה רוצה שהיא תהיה מרשעת ?ולדעתי זה כן מזעזע שהאמא תתחתן עם סבא. מחליא אותי לחשוב על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.