עבור לתוכן

האם כרטיס מסך מגביל ב OC

Featured Replies

פורסם

שאלה באופן עקרוני בלי קשר למערכת שיש לי (מערכת זבל!!!) כי אני הולך להחליף אותה בקרוב

האם כרטיס מסך 4200 יכול להגביל אותי ב OC ואם כן איזה כרטיס בטווח מחירים כזה וביצועים דומים לא יגביל

פורסם

יענו אם אתה רוצה להמהיר את הTI4200 אתה יכול הגיע לתוצאות טובות מאוד אבל אל תקנה את הכרטיס מחברת קבר אלא רק מהחברות אשר יציבות במהירויות AGP גבוהות וגם המהרת הליבה והזיכרון של הכרטיס כמו: Leadtek, ASUS, triplex...

פורסם
  • מחבר

הכוונה שאני רוצה לעשות OC למערכת חדשה שאני קונה ויש לי 4200 השאלה האם הוא יגביל אותי מלהגיע לביצועים טובים למעבה והזכרון

או שהוא לא קשרו לנושא

פורסם

בעיקרון הוא לא קשור והוא יכול לעמוד בבאסים גבוהים, אבל מה שכן קשור זה הכרטיסי הרחבה על הPCI, שברגע

שאתה מעלה את הבאס של הלוח אם אז גם הבאס לכרטיסי PCI עולה, ולפעמים הם תוקעים את כל המערכת.

בשביל זה בדיוק נוצרה אפשרות שקוראים לה (נעילת AGP/PCI) והיא מיועדת לנעול את הבאס לAGP ולPCI על 66/33.

ואז זה לא מפריע, אז שתעשה OC אל תשכח לנעול קודם.

פורסם

בכלל אתה יכול לעשות OC כי במפרט שלך אני ראיתי לוח של אינטל שאי אפשר לעשות עליו OC

פורסם

הוא אמר שהוא הולך להחליף אותה...

אבל זאת בכלל לא מערכת זבל!, אולי טיפה הכרטיס מסך, אבל תאמין לי אם תחליף לאיזה ראדון חדש המחשב שלך יעבוד חלק,

וממש לא שווה להשקיע ב2400+ או משהו... הייתי מחכה, יש לי משהו דומה רק עם 1.4 ו384 ראם וגיפורס 4 4600 ואין משחק

שלא פועל בצורה טובה מאוד גם עם AA וAF.

פורסם

אז תחליף ללוח המבוסס על nForce2 ויש בו נעילה לPCI/AGP והכרטיס מסך הוא כבר לא יהיה הגורם להגבלה..

פורסם
  • מחבר

אני מת להחליף ל2.4C

עם Asus P4P800 Deluxe

וMushkin DDR-RAM 512MB 350

ואני יקבל זמנית את ה 4200 עד שיהיה ל 5900 מחיר הגיוני

בגלל זה השאלה על ה4200 שלא יגביל אותי

פורסם

אני מת להחליף ל2.4C

עם Asus P4P800 Deluxe

וMushkin DDR-RAM 512MB 350

ואני יקבל זמנית את ה 4200 עד שיהיה ל 5900 מחיר הגיוני

בגלל זה השאלה על ה4200 שלא יגביל אותי

לדעתי זה מעבר לא משהו טוב, אם אני הייתי במקומך, הייתי מחכה ל3.6 ו משהו... המערכת העכשווית שלך ממש טובה,

אבל אם אתה רוצה ::)

פורסם

לדעתי זה מעבר לא משהו טוב, אם אני הייתי במקומך, הייתי מחכה ל3.6 ו משהו... המערכת העכשווית שלך ממש טובה,

אבל אם אתה רוצה ::)

רק המעבד יעלה יותר מכל המערכת שהוא הרכיב :-X

פורסם

למה לקנות 4200? יש לך במחיר דומה את ה9500 פרו או את ה9600, ואם אתה פאן בוי של נוידיה אז יש את ה5600אולטרא

פורסם
  • מחבר

ה4200 אני מקבל בנתיים עד שיצא ה 5900 אבל אני צריך להפטר מהדרק שיש לי ( 1.7 RDRAM )

ואז אני לוקח את ה 2.6 ומאיץ אותו ל 4-5 ... :smoke:

פורסם

רק שתדע שה 2.4 יותר טוב מה 2.6 לאוברקלוק

פורסם
  • מחבר

לא מסכים איתך אבל שיהיה...

פורסם

ה4200 אני מקבל בנתיים עד שיצא ה 5900 אבל אני צריך להפטר מהדרק שיש לי ( 1.7 RDRAM )

ואז אני לוקח את ה 2.6 ומאיץ אותו ל 4-5 ... :smoke:

תרשה לי רגע, LOL, מה גורם לך לחשוב שתגיע ל4-5 גיגה הרץ?

ולמה "לדעתך" ה2.6 יותר טוב מה2.4?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים