פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים תמיד חלמתי לנסות אתזה.אתה יודע מאיפה אפשר להשיג?(חח כאילו אני מחפש סמים)אחי לא צריך לחלום על זה, אתה כבר טעמת חלב אם במהלך החיים.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ^^^רק אם הניקו אותו. ולא הייתי בונה על זה...אהה,וההודעה הראשונה נכנסה לחתימה שלי(לא ההודעה הכי מצחיקה לצטט, אבל נמאס לראות שם כמה זמן יש [רמז: הרבה] עד השחרור)
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים היה פה מישהו ששאל אם אפשר לאכול אוכל של כלבים/חתולים (לא זוכר), אז בהשוואה לזה לאכול סימילאק זה לגמרי ליגיטימי
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אח'שלו יש לי גם להיט בשבילך אם אתה לא מצליח להרדם!מובייל כזה מעל המיטה עם חיות שמסתובבות שמנגן מוזיקות!!!
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים סימילאק-בגלל המדע.לא חושב שצפוייה לך סכנה כלשהי ממחסור בויטמינים -אולי להפך יעזור לך להשלים חוסרים
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים לא יודע מה זה סימילק אבל אני מת על אוכל של תינוקותגרבר ודייסות, גם מלא בוויטמינים וכל מיני דברים חשובים גם טעיםועושים להם גם מלא סוגים של דייסות, ממש ממש טובות
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים לא יודע מה זה סימילק אבל אני מת על אוכל של תינוקותגרבר ודייסות, גם מלא בוויטמינים וכל מיני דברים חשובים גם טעיםועושים להם גם מלא סוגים של דייסות, ממש ממש טובותבחיאת רבק....אתה לא יודע מה זה סימילאק.... צא מהמועדון...הגנון של נני....או יותר נכון NeNi
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים עדכון!עם קצת גלידה וביגלה זה ממש טוב! מומלץ בחום!ומה זה השטיות האלה תתבגר?!זה בסך הכל אוכל עם טעם מסוים שלי זה טעים ואני בטוח שלעוד הרבה. אני לא יודע מי ניסה אבל דיסה עם שוקו וסוכר זה ממש ממש טעים ואני בטוח שכמעט כל מי שינה יאהב אתזה. (זו הייתה ארוחת בוקר שלי עד גיל 12)ראסמי,עם קוביית שוקולד מריר או שתיים וכפית סוכר,פצצה!
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים בחיאת רבק....אתה לא יודע מה זה סימילאק.... צא מהמועדון...הגנון של נני....או יותר נכון NeNiלא הבנתי מילה
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים דיון שרוט כזה עוד לא ראיתי.תיכף עוד נראה דיון מתכונים, 'מה אפשר להוסיף לגרבר?'
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אחי לך על זה וגם תוסיף קצת גרבר בצד כך בטעם תפוחים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.