עבור לתוכן

זקוק למקלדת אלחוטית או עכבר אלחוטי למרחק של כ5-6 מטר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) .

תודה

פורסם

נראה לי שהMX1000 יתפקד טוב.

פורסם
  • מחבר

האם יש ערכה של עכבר ומקלדת שיעלו עד 400 ש"ח (אפשר מעט יותר) ויכולו לעשות בצורה טובה את העבודה (מרחק של כ 4-5 מטר) ?

פורסם

בדרך כלל הסטים שמתמודדים עם מרחקים כאלו בקלות, הם אלו שפועלים בתדר 2.4GHZ או בטכנולוגית BLUETOOTH.

רוב המוצרים כיום פועלים בתדרים של כמה עשרות MHZ, שזה בדרך כלל כן קולט מ4-5 מטר, רק שלא כל כך חלק.

פורסם

תשקול את: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878

יש לי אחד והוא נוח, עובד ממרחק גדול, ומכבה את עצמו לאחר כמה דקות ללא שימוש לחיסכון בבטריות

פורסם

הטכנולוגיה היחידה שאמינה דייה למרחקים כאלה היא בלוטות' והסטים האלה יקרים מאוד.

פורסם

RF 2.4MHZ עובד טוב כמו BT למרחק עד 10 מטר

יש לי גם את המקלדת הנ"ל וגם עכבר 2.4MHZ RF ושניהם עובדים מצויין.

פורסם

מצטרף לamirn.

אצלי עכבר G7 קולט ממרחק 8 מטר, כשאלו חדרים שונים ובניהם עוד חדר, אבל יש קו אוירי די פתוח למקלט.

פורסם
  • מחבר

האם יש ערכה הכוללת מקלדת ועכבר אלחוטי טובים שיכולים להתאים לי בתקציב הזה ? , האם פרט ל ADESSO יש ערכות אחרות ?

האם מישהו התנסה ב Logitech Wireless MX Air ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים