פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים יש עוד פרמטרים שאני לא יודע לצלף) אין לי מושג, אבל אני מניח שגם אנשים בעלי יכולת סבלנות, כי בשטח צלף זה לפעמים מאוד משעמם
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אם לא עמדת בסטנדרטים של מג"ב, רק חיל חימוש עוד יצליח לקבל אותך משם זה כבר עובד רס"ר ואח"כ הביתה יש לו עוד תקווה - והוא אפילו יוכל לקבל תבור. הצטרף לצבא ההודי עוד היום! תנאים מעולים! אלפיים רופיות ושק אורז לחודש! מפחד להפוך לחיפושית זבל לאחר המוות? הגן על אמא הודו וקבל שידרוג של הגלגול הבא שלך! רוצה אקשן? עימותים בחבל קשמיר! איומי מלחמה בלתי פוסקים עם פקיסטן! מהומות בין-דתיות! אצלנו לא יעלו אותך למשפט על גלח"ץ! שפם לא רק שלא שאסור - הוא אפילו מומלץ! בונוס למתגייסים בחודש הקרוב - מנוי ל-zee TV לכל החיים כולל חבילת בוליווד דהלוקס!!!
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים WTF?! אגוז מקבלים תבור? מה עם הגדס"ר? זה לא פייר, זה רק בגלל שהבן של אשכנזי היה אגוזניק אני לא מבין ת'חבר'ה שבוחרים יחידה לפי הבא"ח שלה וכאלה - מה הקטע בתבור המכוער הזה? אם הוא שוקל כמו M16[וגם אם לא], מהר מאוד תקווה לא להסחב איתו הביתה... :-X לגבי כפיר - בתכל'ס היא חיה ונושמת את השטחים. אם תגיע לשם תצא עם שריטה ועם הידיעה היכן נמצא הפלאפל הכי טוב ברחוב כוס-אומ& פינת כל-הז^& בעזה, ארץ השביזות העולה.. לגבי מי מקבל הכי הרבה אקשן - זה הכל אותו קקי בגדול, תהיה חייל טוב ב-לאן שלא תגיע- וזהו [ותשתדל לא להגיע לתותחנים\שיריון... סתם סתם.. :-*] נ.ב. הסיכה של הגורילה עם הסכין זה לו"ז נכון? כל גדודי כפיר עוברים ת'קורס?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מצטרף להמלצה על הסימני ניקודאת האמת לא הצלחתי ממש להבין את ההודעה שלךוחרא זה בדר"כ עם "א" בסוף.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים שמעת על " , " או על ה " . " ? או אפילו על המקש הכי סקסי במקלדת שלך, ה-ENTER? תנסה, זה נחמד. עד אז, לפני שאתה מתגייס, אני ממליץ שתעשה שוב את הכיתות ב' ו-ג'. במשך לתגובה המניאקית.. לפי הכתיבה - לך על גולני
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים יש לי חבר בהנדסה שאומר שהוא מעדיף הנדסה בגלל היעוד שלהם (פירוק והטמנת מוקשים ושאר ממתקים) ושהם לא סתם חיילים שכל תפקידם הוא להילחם
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים תכל'סתפקידם של מוהנדסים הוא לא להלחם - הוא להתפוצץ ראשונים ולתת לאחרים להלחם
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^זה שזה היעוד שלהם זה אומר שהם עושים את זה?לאפותחים את התחת בקו כחול ורמאללה קבוע קבוע,בין שלוש האפשרויות אין הבדל בתכלס,כל גדודי החיר\שיריון\תותחנים הנדסה\נ"מ, עושים את אותו החרא, רק עם הבדלי סד"ככנ"ל לגבי הגדסרים, עושים אותו דבריחידות יעודיות כבר עושות קצת יותר, אבל כנראה שאליהן לא תגיע....
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים עזבו שטויות אני ב____ ואני חייב להגיד לכם שב____ הכי כיף אתם לא יודעים על מה אתם מדברים כל היום רק ____ וגם ____
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים יש לו עוד תקווה - והוא אפילו יוכל לקבל תבור. הצטרף לצבא ההודי עוד היום! תנאים מעולים! אלפיים רופיות ושק אורז לחודש! מפחד להפוך לחיפושית זבל לאחר המוות? הגן על אמא הודו וקבל שידרוג של הגלגול הבא שלך! רוצה אקשן? עימותים בחבל קשמיר! איומי מלחמה בלתי פוסקים עם פקיסטן! מהומות בין-דתיות! אצלנו לא יעלו אותך למשפט על גלח"ץ! שפם לא רק שלא שאסור - הוא אפילו מומלץ! בונוס למתגייסים בחודש הקרוב - מנוי ל-zee TV לכל החיים כולל חבילת בוליווד דהלוקס!!! mage lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.