פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אתה יודע שאתה מכור למחשב אם אתה עושה חישוב לא נכון במחשבון וזה רושם Syntax ERROR אתה מחפש Alt-F4
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כשאתה מתאר משהו כ"מודולרי" אתה יודע שמושג זה לא הומצא על ידי אנרמקס או קורסייר, כן?
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אייזה זיין של מדינהמחירים בשמיים משכורות בריצפה ממשלה של חראמערכת חינוך שאפילו חרא עושה עימה חסד ואפילו אין לאקי בשביל להרגע
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים עד כמה שאני יודע אי אפשר בדיוטי פרי יש פאקטים של Lucky strikeחבר שלי קנה
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אני מתלונן על זה שהקום חרא ואין אפילו משכורות נורמאליותואתה מציע לי לקנות בדיוטי אחי אין לי כסף לינסוע עד נתב"גנראה לך שאני יטוסי
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כשאתה יושב עם המחשב הנייד שלך מול המחשב הנייח ועושה משהו בשניהם במקבילכשאתה מזרים סרטים ברשת האלחוטית שלך ומתלהב שזה עובד ממש טובכשאתה מתווכח כמעט 4 שעות עם הספקית שלך שלראפיד שאר באמת שאין בעיות במהירות (קרה היום באמת.!)כשאתה מתפלל שהמזגן בחדר שרתים של הספקית שלך אהמ012אהמ לא יעבוד בגלל שאתה חושב בעצם אתה בטוח שהם מגבילים לך תנפח תעבורה והמהירות שלך מראפיד שאר לא על המקסימום.כשיש לך חשבון פרימיום לראפיד שארכשאתה קונה הארדדיסק חדש בגלל שיש לך חשבון פרימיום בראפיד שאר
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כשאתה יושב עם המחשב הנייד שלך מול המחשב הנייח ועושה משהו בשניהם במקבילכשאתה מזרים סרטים ברשת האלחוטית שלך ומתלהב שזה עובד ממש טובכשאתה מתווכח כמעט 4 שעות עם הספקית שלך שלראפיד שאר באמת שאין בעיות במהירות (קרה היום באמת.!)כשאתה מתפלל שהמזגן בחדר שרתים של הספקית שלך אהמ012אהמ לא יעבוד בגלל שאתה חושב בעצם אתה בטוח שהם מגבילים לך תנפח תעבורה והמהירות שלך מראפיד שאר לא על המקסימום.כשיש לך חשבון פרימיום לראפיד שארכשאתה קונה הארדדיסק חדש בגלל שיש לך חשבון פרימיום בראפיד שאראחי הדיון פה הוא לא איך יודעים שאתה מחור לרפיד זה איך לדעת שאתנ מכור למחשבנ.ב אני מזה מבין את משאלת הלב שלך לגבי 012
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כשאתה מעדיף לבהות בתוצאה ב-IBM SlamTracker במקום לראות את המשחק בטלויזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.