פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים איך לעזאזל אתה מקליד על 2 מקלדות?הוא לא מקליד טקסטים שונים, כלומר 2 מחשבים במקביל או משהו כזה.הוא עובד על חלק אחד של המקלדת עם כל יד, כל אחד שמקליד עיוור יכול לעשות את זה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כשאתה מנסה לשפר את סירקולציית האויר בחדר...http://img81.imageshack.us/img81/7770/img0559zq3.jpg
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים כשברגע שאתה מגיע הביתה אתה ניגש למחשב.(איזה מבאס אני, נותן סיבות אמיתיות )
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים סמוך עלי- אתה מכור.רוב האנשים פה מכורים.למזלי, אני לומד וזה מגביל אותי בזמן מחשב לכן יש תהליך של- בחופש מתמכר, בלימודים נגמל בעל כורחי וחוזר חלילה...אני רואה את עצמי מתעורר באמצע הלילה, יוצא מהאוהל, ומיילל אל עבר השמיים. עד כדי כך אני מכור=[
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים איזה סקר, מה אתה בסדר? מה תעשה, תשים 30 סיבות ושיצביעו מה הסיבה הכי "נכונה"?אגב fogrid, תלמד משהו - אם אין לך מה להגיד, אתה לא חייב להגיב. ואם עדיין יש לך מה להגיב, תבדוק את עצמך עוד פעם, כי התגובות שלך כל הזמן נראות מאולצות\מעצבנות\באשליות (אין לי מילה טובה יותר, זה פשוט ככה)
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים לא אחי איזה גנוב אתה נשים רק את ה5-10 מקסימוםשהכי שופחות מצחוק כמו "שאצה מחפש כניסת USB אצל החברה שלך"
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים חשבתי פעם שזה יהי מגניב אם תיהי לך בחורה מודולרית אני רק חושב על כל האפשרויות fu**ing nice
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.