עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור למחשב כש... V2.0

Featured Replies

פורסם

אם כשבאים אליך חברים כדי לשחק במחשב או לצאת קצת החוצה, אתה משאיר אותם שעה משועממים, בזמן שאתה קורא תגובות חדשות להודעות שלך ;D

• תגובות 627
  • צפיות 68.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם אין לך חברים כדי לעשות את זה

פורסם

אני לא באמת יודע עד כמה אני מכור כרגע... אבל עוד מעט אני יוצא לטיול לחודשיים, במהלכו כנראה אגלה עד כמה באמת אני מכור D:

פורסם

זה כתוב בחתימה של מישהו:

אתה יודע שאתה פריק מחשבים כשאתה מנסה להעיף זבוב מהמסך בעזרת סמן העכבר. זה הרגע קרה לי. זה היה מפחיד.

קרה לי המון

חחח... זאת החתימה שלי! :smile1:

פורסם

אני לא באמת יודע עד כמה אני מכור כרגע... אבל עוד מעט אני יוצא לטיול לחודשיים, במהלכו כנראה אגלה עד כמה באמת אני מכור D:

סמוך עלי- אתה מכור.

רוב האנשים פה מכורים.

למזלי, אני לומד וזה מגביל אותי בזמן מחשב לכן יש תהליך של- בחופש מתמכר, בלימודים נגמל בעל כורחי וחוזר חלילה...

פורסם

סמוך עלי- אתה מכור.

רוב האנשים פה מכורים.

למזלי, אני לומד וזה מגביל אותי בזמן מחשב לכן יש תהליך של- בחופש מתמכר, בלימודים נגמל בעל כורחי וחוזר חלילה...

כנ"ל, אם כי מצבי משתפר גם בלי הלימודים D:

הממ, תסתכלו על הציטוט השני בחתימה שלי

הבן אדם הזה מכור

פורסם
אתה יודע שאתה מכור למחשב כש...

אתה לא יכול בלעדיו :smile1:

פורסם

כנ"ל, אם כי מצבי משתפר גם בלי הלימודים D:

הממ, תסתכלו על הציטוט השני בחתימה שלי

הבן אדם הזה מכור

דיברת על המכונת כביסה שלי?

פורסם

דיברת על המכונת כביסה שלי?

אני לא דיברתי על כלום, תאשים את מי שכתב את מה שבחתימה שלי

עריכה: אה, זה אתה, שינית שם... כן^^

פורסם

..כש-במבחן ב"שם" אתה רושם את הכינוי שלך מהפורום. (אצלי לפחות, במבחנים באנגלית קבוע.) :smile1:

כבר שלוש שנים :smile1:

אתה יודע כשאתה מכור למחשבים כשאתה לפני מבחן וחושב כמה XP זה יתן לך

אתה מכור למחשבים כשאתה יכול להקליד על שתי מקלדות באותו זמן (עושה את זה עכשיו :smile1:)

פורסם

אני לא דיברתי על כלום, תאשים את מי שכתב את מה שבחתימה שלי

עריכה: אה, זה אתה, שינית שם... כן^^

מה יש? אמא שלי התלוננה שהמכונה איטית אז העצתי קצת את הקצב . הטמפ' נפלאות זה בא עם קירור מים מובנה. קצת התקשיתי להכינס לביוס אבל הסתדר בסוף...

פורסם

כבר שלוש שנים :smile1:

אתה יודע כשאתה מכור למחשבים כשאתה לפני מבחן וחושב כמה XP זה יתן לך

אתה מכור למחשבים כשאתה יכול להקליד על שתי מקלדות באותו זמן (עושה את זה עכשיו :smile1:)

איך לעזאזל אתה מקליד על 2 מקלדות?

פורסם

איך לעזאזל אתה מקליד על 2 מקלדות?

בלי בעיה.

נכון אתה כאילו מחלק את המקלדת בראש לשני חלקים, אחד לכל יד? אז אתה לוקח את החלק הזה ולוקח אותו על כל מקלדת. מה אתה מרוויח מזה? טיפה יותר מהירות מהאזורים ששייכים בראש לשתי הידיים (ואחרי קצת אימון גם מעבר יותר מהיר כשאתה עושה הרבה על אזור של יד אחת), אבל בעיקר שאם יש לך באחת מהן כפתורים שלא עובדים ואתה עצלן מכדי לקנות חדשה זה מפצה על זה :P

פורסם

כשפעם אחרונה הייתי בזימון למודיעין, היא שאלה אותי איזה שפות אני דובר, אז אמרתי לה:

ג'אווה, סי פלוס פלוס, קצת אסמבלר

פורסם

כשאתה חושב שIE TAB יסדר לך את כל הבעיות בחיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים