עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור למחשב כש... V2.0

Featured Replies

פורסם

לראש! כדי לעשות OC ולהפיק ביצועים יותר טובים. רק עדיף מאוורר 120 ס"מ הוא שקט יותר, שהמורה לא תשמע...

• תגובות 627
  • צפיות 68.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחח המורה לא אמרה כלום? איזה כיתה אתה בכלל?

פורסם

דוגרי אם הייתי יושב בסוף הכיתה ולא בשולחן של המורה גם הייתי דופק אחד כזה.. מחבר אותו לסוללות או משהו אבל כרגע אני יושב ליד בת (חרשנית) וראשון בטור ליד החלון..

שמע תנ''ך זה כמו מעבדים בתהליך ייצור של 110NM כמה שתדחוף 500 מאוררים הוא עדיין יגיע ל 70 מעלות בסוף

פורסם

לא הבנתי את המטאפורה? :s05:

פורסם

^^^בשיעור תנ"ך המוח מתחמם כמו מעבד בתהליך יצור של 110 ננומטר (יותר גדול מפנטיום 4 :angryfire:) וגם אם אתה שם 500 מאוררים המוח רותח...

פורסם

אני יושב שולחן אחרון, והמזגן מעפן

אז לקחתי איזה 120MM וחיברתי אותו לשנאי, כל שיעור יש תילד הטמבל שמגיע ועושה "מה זה? (ואז מחזיק) איייי יווו כוסאמק הלכה לי האצבע, מה זה מאוורר?"

למורה זה לא אכפת, כי רובן גם לא שמות לב, וזה שקט.

והRAM זה הסרגל

פורסם

^^ אז אתה ילד כאפות מקצועי או שעדיין לא הוצאתה תעודה? :hat:

כשאנשים שמכירים אותך שואלים אותך אם אתה טוב במחשבים אז אתה משקר ואומר שלא, כדי שלא ישאלו אותך שאלות מפגרות.. כמו למה שעושים שיחות ועידה באייסיקיו כל המחשב נתקע.

פורסם
  • מחבר

שאתה לוקח מסננת, מסתכל דרכה, ואומר "וואי הAA פה דפוק ברמות, שוב, על איזה כרטיס מסך אנחנו משחקים?"

פורסם

שאתה לוקח מסננת, מסתכל דרכה, ואומר "וואי הAA פה דפוק ברמות, שוב, על איזה כרטיס מסך אנחנו משחקים?"

;D כשאתה מספיק אמיץ לרשום שטות כזאת

פורסם

^^ אז אתה ילד כאפות מקצועי או שעדיין לא הוצאתה תעודה? :hat:

כשאנשים שמכירים אותך שואלים אותך אם אתה טוב במחשבים אז אתה משקר ואומר שלא, כדי שלא ישאלו אותך שאלות מפגרות.. כמו למה שעושים שיחות ועידה באייסיקיו כל המחשב נתקע.

אני מאלה שמצליחים להרדם בשיעורי הסטוריה כי הם לא נוטפים זיעה, ולא צריכים לנפנף בדפים מקומטים :P

פורסם

אני מאלה שמצליחים להרדם בשיעורי הסטוריה כי הם לא נוטפים זיעה, ולא צריכים לנפנף בדפים מקומטים :P

גם אני לא נוטף זיעה בזמן שיעורי היסטוריה, הספרייה תמיד ממוזגת טוב :)

פורסם

גם אני לא מזיע בשעורי היסטוריה כי יש אחלה צל ואיוורור בזולה xD

פורסם

כשאתה שובר את הראש ומנסה לחשוב איך אתה עושה OC ל-PDA שלך...

פורסם

ומגלה שאפשר ;D (רק אם יש לך פאלם, אני לא יודע לגבי ipaq)

פורסם

כשאתה שובר את הראש ומנסה לחשוב איך אתה עושה OC ל-PDA שלך...

אני זוכר בזמנו כשעשו OC לNGAGE המקורי מ2004 ועוד מכשירי S60 ישנים OC של 150%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים