פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים אתה מכור למחשב כשהרקע של הדסקטופ שלך הוא:http://hwzone.co.il/view-image/newspics/RnGKay/amd-64-phenom-x4-wallpaper.jpgועכשיו תגידו לי מי בAMD לעזעזל חשב שמישהו בכלל יחשוב לשים את הרקע הזה על הדסטופ שלו?וואי זו באמת תמונה יפה, השנייה לא משהו..
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים בסדר, בואו לא נריב,כולנו מסכימים על כך ש המעבדים של AMD זה בדיחהכשאתה נפרד מחברה שלך בגלל שהיא חושבת ש 8800GT יותר טוב מ HD4870
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים כשאתה נפרד מחברה שלך בגלל שהיא חושבת ש 8800GT יותר טוב מ HD4870וואוו וואו...תסביר?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים זה לא באמת קרה hey dont to me! i didnt to you! אתה יודע שאתה מכור למחשב שלך שכשיש לך כמה כונני CD אתה עושה תחרות בניהם ובודק מי יוצא וחוזר מהר יותר
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים המשפטים שנכתבו פה לא רק שנכתבו באנגלית קלוקלת, גם לא היתה להם שום תוספת "מגניבות" על עצם היותם בשפה האנגלית.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים ill make you eat your own shit while taking a dump!and then, shove a fucking kaktus up your hairy ass
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים כש 3/4 מהרשימה שלך באייסיקיו והמסנג'ר הם אנשים שלא ראיתה אף פעם, אלה סתם אנשים שהכרתה בפורום והמשכתם לדבר גם אחרי שעזרתה לו והוא עזר לך..
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אתה יודע שאתה מכור למחשב שלך שכשיש לך כמה כונני CD אתה עושה תחרות בניהם ובודק מי יוצא וחוזר מהר יותר חזק! עשינו תחוריות כאלה, חברים שלי ואני, במחשבים שבבית ספר. עוד משהו, שנראה לי כבר אמרו: כשהמחשב שלך מחליף את הקפה של הבוקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.